Hockeybibeln

DE HAR LÄMNAT KLUBBEN:

ETTÖGONBLI­CK ...medtränare­nPeterAnde­rsson

-

Björn Hellqvist, tränare, Rungsted Pontus Sjögren, klubb ej klar Johan Björk, b, Pantern Oliver Bohm, Växjö Jeremias Augustin, b, slutar T.J Galiardi, f, St Louis Eric Himelfarb, c, klubb ej klar Joey Tenute, c, klubb ej klar Henrik Hetta, f, Skellefteå Björn Svensson, f, Färjestad Kent McDonell, f, slutar

– Vi ska börja träna nu och gå in i kalla ishallar, men jag önskar att sommaren kan hålla ut en stund till så man kan njuta av stranden lite mer. Många nya spelare, och du är ny tränare. Hinner ni få ihop gruppen till premiären? – Det tror jag. Vi har några nya, men jag ser inte några jätteprobl­em i det. Det är svenska killar och spelare som har spelat i SHL tidigare. Sedan är en bra stomme kvar från förra året. Många av dem har tränat ihop i sommar, så det känns bra. Ni har värvat namnkunnig­t. Känner du en press att ta laget till slutspel? – Press är något man ska lära sig att gilla. Det är press på alla lag, även om det är olika press hos olika lag. Vi kom tolva förra säsongen och vill göra en bättre säsong i år, den pressen har vi på oss själva också. Målsättnin­gen är att ta nästa steg, sedan hur stort det steget blir är lite upp till oss. Inget lag gjorde färre mål än Malmö förra säsongen. Är offensiven bättre i år? – Det hoppas jag. Egentligen finns det ingen anledning att prata om förra året. Grundspele­t Malmö hade förra året ska vi bygga vidare på. De jobbade väldigt hårt och det ska vi också göra. Klart att vi har förhoppnin­gar att göra fler mål och ska lägga lite mer krut på det. Laget är byggt lite så, och vi vill ha lite mer kreativite­t i laget, det sticker jag inte under stolen med. Till sist, vad önskar du dig mest av allt just nu? – Just nu är mitt största problem om jag ska laga mat eller gå ut och köpa mat. Just nu önskar jag att maten vore färdig.

 ??  ?? Så många raka finaler har Malmös nyförvärv från Skellefteå, Erik Forssell spelat inför den här säsongen. Kan han hålla den sviten i liv i Malmö? 2011 och 2012 blev det silver, 2013 och 2014 guld och sedan silver igen 2015 och 2016.
Alvarez.
Så många raka finaler har Malmös nyförvärv från Skellefteå, Erik Forssell spelat inför den här säsongen. Kan han hålla den sviten i liv i Malmö? 2011 och 2012 blev det silver, 2013 och 2014 guld och sedan silver igen 2015 och 2016. Alvarez.
 ??  ?? Eric Himelfarb.
Eric Himelfarb.
 ??  ??
 ??  ?? Andersson.
Andersson.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden