Hockeybibeln

SÅBRAÄRLAG­ET:

- Mikael Mjörnberg

I Hanhals utvecklas spelare under erkänt skicklige tränaren Niclas Högberg, det om något talar för att laget ska kunna återupprep­a fjolårssäs­ongens succé med avancemang till Allettan trots att många av de allra främsta spelarna har lämnat för större uppgifter.

Hanhals tillhör nämligen ett av de gäng som åderlåtits hårdast inför kommande säsong. Hela den sylvassa förstakedj­an med Pontus Andreasson, Robin Carlsson och Mattias Elfström är borta. Likaså succémålva­kten Arvid Söderblom. Det innebär att Högberg måste plocka fram det bästa ur nya adepter och potentiell­a sådana har plockats in i truppen.

Johan Zarwel har ett målsinne som gör att han står för dörren till det riktigt stora genombrott­et, Ludvig Niederbach är en bulldozer av rang och Jesper Emanuelsso­n är högintress­ant.

Med det sagt kan inte krävas av Kungsbacka-gänget att de under rådande omständigh­eter ska göra en lika vass resa som ifjol. Men att det är ett lag med potential som seglar under mångas radar råder ingen tvekan kring.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden