I Form (Sweden)

1. Hörlurar

-

AL3+ från Miiego, 599 kr.

Rörelsefri­heten med de här hörlurarna är i toppklass! Den flexibla “nackremmen” ser till att de sitter kvar under alla övningar.

Rep Set Delta från Reebok, 20 kg, 3.280 kr. Du kan gå från 0 till 20 kilo på nolltid med den här smarta viktstånge­n. Setet innehåller viktstång, sex viktplatto­r och lås.

Musik är ett jättebra sätt att bli motiverad till träning på. I motsats till exempelvis löpning, där lurarna lätt trillar ur, kan du under styrketrän­ing använda nästan alla modeller – även lite tyngre lurar som sitter ovanpå huvudet.

Nano 9.0 från Reebok, 1.299 kr. Skon är populär till CrossFit, eftersom den är bra till både styrke- och konditions­träning. Den lyckas med konststyck­et att vara både stabil och flexibel för rörelser i olika riktningar.

PRF Weight Vest från Casall, 10 kg, 1.199 kr. Västen är skönare än den ser ut, eftersom den är sydd i behaglig polyester. Den har fickor där du kan addera vikt, om 10 kilo blir för lätt...

Vinyl Kettlebell Basic från FitMax, 12 kg, 339 kr. Den här kettlebell­en har ett bekvämt handtag, så du undviker blåsor i handflator­na. Dessutom är priset budgetvänl­igt.

 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden