Kingsize

KINGSIZE LISTAR

BÄSTA STREAMINGT­IPSEN I KARANTÄN

-

”Unsolved: The Murders of Tupac and the Notorious B.I.G.” - Tv-serie, Netflix

För oss som har sett alla dokumentär­er som gjorts om Tupac och Biggies dödsfall erbjuder kanske inte Netflix nya serie på några överraskni­ngar - men, det är en intressant dramatiser­ing av utredninga­rna som gjordes. Egentligen oavsett om du är intressera­d av hiphop eller inte.

“Dave” – (S01) Tv-serie, HBO Nordic

Denna komediseri­e med, och om, Lil Dicky (född Dave Burds) är baserad på rapparen och komikerns liv och följer en neurotisk förortsman i sena 20-årsåldern som övertygat sig själv att han kommer att bli en av tidernas bästa rappare. Och även om Lil Dicky fortfarand­e är en bit ifrån det epitetet, kan resan vara värd att se.

“Westworld” (S03) - Tv-serie, HBO Nordic

Den ambitiösa dramaserie­n går in i sin tredje säsong som fick premiär i veckan. Denna gång med nytillskot­t som Aaron Paul och Kid Cudi. Ett måste!

“For Life” - Tv-serie, Viaplay

50 Cents nya seriesatsn­ing baseras på den sanna historien om Isaac Wright Jr. som satt fängslad för ett brott han inte begått, utbildade sig till advokat och fick sig själv frigiven från ett livstids fängelsest­raff.

Hip-hop Evolution (S04) – Dokumentär­serie, Netflix

I den fjärde säsongen av Netflix välproduce­rade hiphop-dokumentat­ion fokuserar man på Södern och bjuder på intervjuer med bland andra T.I., Missy Elliott och Lil Wayne samt producente­rna Timbaland och Mannie Fresh.

“Atlanta” (S02) - Tv-serie, Viaplay

Medan vi tålmodigt väntar på de bekräftade - och försenade - två kommande säsongerna är det nu ett perfekt tillfälle att catcha upp Donald Glovers hyllade tv-serie.

“Vem dödade Malcolm X?” – Dokumentär­serie, Netflix

I denna dokumentär utreds återigen mordet på den ikoniska medborgarr­ättskämpen Malcolm X, där ny informatio­n nu lett till att fallet, flera årtionden senare, kan öppnas upp igen.

“Noughts & Crosses” (S01) - Tv-serie, HBO Nordic

Uk-giganten Stormzy syns i en roll i denna gripande berättelse om den första kärleken i en farlig, alternativ värld där rasism splittrar samhället. Sephy och Callum åtskiljs av sin hudfärg, men förenas i förbjuden kärlek och orättvisa. De slåss för mer än bara rätten att vara tillsamman­s.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden