Kingsize

Partnerpla­ttform: YLTV Nordic

-

Den norska plattforme­n YLTV Nordic, även känt som Young Leaders TV med Marius Solberg i spetsen, har sedan fem år tillbaka bevakat den nordiska hiphopscen­en. Kingsize Magazine ingår nu samarbete med YLTV Nordic och i varje nummer av tidningen uppmärksam­mas artister från den nordiska regionen.

Yasin “Young & Hartless” (fra “98.01.11”, album)

Vår favoritt fra Yasins debutalbum. Et sterkt refreng, og låten kunne lett ha blitt en hit i utlandet med vers på engelsk. Anthem! S/O til KJ on the beat.

Tessa “Glo På Mig” (singel)

“Haenger kun med bitches der kan taenk’ selv/ Laver peng’ selv, prøver ikk’ at bli’ smidt i faengsel,” rapper den nye dronningen av Danmark. Tessa er også aktuell med Tv-serien “Tessas haevn” på DR3, som vi også anbefaler dere å sjekke ut.

Kesi ft Hennedub “Tilbage” (singel)

I desember annonserte Kesi at han skulle ta en pause fra musikken, som følge av en stygg hjerneryst­else og operasjon pa stemmeban̊ det, og mange fryktet at det skulle bli en lang pause. Na annonserer rapperen at et nytt album er pa vei, og den Hennedub-produserte laten er første slipp fra skiva.

Natnael “Kl.5” (singel)

Dette er en artist som har beveget seg i kulissene i mange år, men som med denne låten tar steget ut og beviser hvorfor Natnael er et navn man burde følge med på i tiden som kommer.

S1sco “Paco Rabanne” (singel)

Dette er major label-debuten til S1sco, som har signert med Def Jam Norge etter å ha ristet Norge med låtene “Versace Medusa” og “San Siro” m/ Sosa. Sterk låt og selv vi får gåsehud når han rapper “takk gud for at jeg er somalier”.

Erik Lundin “Apanage” (singel)

Endelig ny musikk fra en av Sveriges sterkeste rappere, og “Apanage” skuffer ikke. Er det lov å håpe på et større prosjekt fra Erik i løpet av året?

Sleiman ft Lacrim & Eight O (singel)

Den danske rapperen har fått med seg den franske superstjer­nen Lacrim og tyske Eight O på en beat fra norske Makethenoi­ses, og resultatet er en låt som det er umulig å ikke få på hjernen.

Carmon “Modvind” (singel)

Er ingen tvil om at det er forfrisken­de å høre en personlig Carmon på en produksjon fra Filip Kollsete (Arif, Unge Ferrari, Newkid), med et refreng som kjennes veldig aktuelt ut i 2020.

Newkid “Kanske var vi rätt bra ändå” (fra “MOUNT JHUN”, album)

Våren har vaert preget av masse ny musikk fra den Stockholms­baserte sangeren. Dette er den låten fra albumet som har hatt høy rotasjon på vårt kontor.

ICE ft Seedy & Lamin “Bino” (singel)

Skandinavi­a unite! Den norske nykommeren ICE har fått med seg svenske Seedy og danske Lamin på dette Gambino-anthemet, og beviser at språk er ingen hindring i jakten på en singel som får alle til å danse.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden