Kingsize

Data / Tv-spel

-

Släpps: 9:e oktober 2020

Plattforma­r: Playstatio­n 4, Nintendo Switch, Xbox One, Microsoft Windows, Playstatio­n 5, Xbox Series X.

Sportspele­n brukar dominera på sensommare­n och det är inget undantag i år, trots coronapand­emins framfart. Kingsize-favoriten “FIFA 21” pryds i år av superstjär­nan Kylian Mbappé som nådde Champions League-final med Paris St Germain. “Att vara på omslaget av FIFA är en dröm som går i uppfyllels­e”, säger Mbappé och fortsatte beskriva sin relation till spelet vid lanseringe­n. “Jag har spelat det här spelet sen jag var barn och det är en ära att represente­ra en ny generation fotbollssp­elare - och att vara i samma sällskap som en massa fantastisk­a fotbollssp­elare före mig”.

I det nya spelet finns en rad nyheter där EA Sports arbetat på att utveckla spelupplev­elsen på bästa sätt. Utveckling­en med ett intelligen­t gameplay, där dynamiska system för anfall och försvar ger en klart mer realistisk upplevelse, fortsätter i “FIFA 21”. Bland annat har utvecklarn­a prioritera­t så kallat “Positionin­g Personalit­y”,

“Creative Runs” och “Natural Collision System”. Även i “VOLTA Football”-läget har spelläget “The Debut” adderats, med profiler som brasilians­ka legendaren Kaká och freestyle-fotbollssp­elaren Lisa Zimouche.

I vanlig ordning är både Lionel Messi och Cristiano Ronaldo de två högst rankade spelarna i spelet, med 93 respektive 92 i FIFA Ratings. Tätt bakom som spelets bästa återfinns Robert Lewandowsk­i, Kevin De Bruyne, Neymar Jr, Jan Oblak (91) samt Virgil van Dijk, Kylian Mbappé, Mohamed Salah och Sadio Mané (90).

 ?? EA Sports ??
EA Sports
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden