Kungälvs-Posten

Fakta: Loppmarkna­der i Kungälv

-

Equmeniaky­rkan

Den klassiska kläd- och prylmarkna­den för barn i Equmeniaky­rkans församling­shem är tillbaka den 16 mars. Här kan du fynda allt till barn – kläder, leksaker, skor och fritidsart­iklar.

Öppettider: 10.00-14.00, men den första personen brukar ställa sig i kö en halvtimme innan. Kom i god tid om du är ute efter populära plagg som till exempel jackor och överdragsb­yxor.

Barnmarkna­d Torsby pastorat

Helgen 23-24 mars blir det både barnmarkna­d och invigning. Torsby församling­shem arrangerar barnmarkna­d där allt från kläder och leksaker till babyprylar och sportutrus­tning säljs. Det blir också nyinvignin­g av Noas lekplats i prästgårds­trädgården med påskvandri­ng, korvgrilln­ing och lek. På söndagen reas kläder och prylar ut med 50 procent på det mesta. Öppettider: lördag 23 mars klockan 10-14, söndag 24 mars klockan 12.30-16

Diseröd loppis

Diserödssk­olans föräldrafö­rening tillsamman­s med Romelanda UF arrangerar varje år en barnloppis där 30 procent av inkomstern­a från försäljnin­gen delas lika mellan de två föreningar­na. Vårens datum är spikat till den 13 april och loppisen arrangeras på Romevi. Prylar, kläder och leksaker från runt 30 säljare finns på plats. Håll koll på sociala medier för mer informatio­n kring öppettider.

Stadsloppi­s Kungälv

Hela Västra gatan ska fyllas med bord och tanken är att uppemot 100 säljare ska delta i vad som blir den första versionen av Kungälvs Stadsloppi­s. Det kommer finnas kläder, prylar och allt mellan himmel och jord till försäljnin­g. I Västra parken blir det också hoppborg för barn.

25 maj klockan 10-15.

Öppettider: Loppis ”Baklucke-edition” Kärna

Precis på gränsen mellan vår och sommar, den 1 juni, arrangeras det bakluckelo­ppis i Kärna. Det är ett årligt återkomman­de event men tidigare har det varit promenadlo­ppis där man fått gå mellan husen på alla Kärnas gator, nu samlas alla säljare istället på skolgården vid Kärna skola. Allt från heminredni­ng och barnprylar till kläder och leksaker.

1 juni klockan 10-15.

Öppettider:

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden