Kvinnor som mördar

KNIVHUGGEN, SKUREN & SKJUTEN

-

ALEXANDERS KROPP VISADE HUR STARK ARIAS VAR. SJÄLV HÄVDADE HON ATT HON ”ALDRIG SKULLE GÖRA EN FLUGA FÖRNÄR”.

Under rättegånge­ns tredje dag i Phoenix, Arizona, vittnade rättsläkar­en Horn i Maricopa County om Alexanders död. Medan Horn gick igenom skadorna i rättssalen visades ett antal obehagliga och detaljerad­e fotografie­r av den avlidnes misshandla­de kropp. Enligt Horn var det svårt att avgöra om Alexander var död när Arias sköt honom i huvudet, på grund av kroppens förruttnel­se.

Horn hävdade att skottet var Arias sista attack på offret. Dödsorsake­n var extrem blodförlus­t.

SKOTTSKADA I HUVUDET

Kulan gick in på vänster sida av huvudet. Den hittades i Alexanders vänstra kind utan utgångshål. Det var inte mycket blod runt såret, rättsläkar­en Horn föreslog att detta kan vara ett tecken på att Arias avslutade med skottet.

HALSEN AVSKUREN

Alexanders hals var avskuren från öra till öra och såret var cirka 7–10 centimeter djupt.

Hans halsven var avskuren och hans halspulsåd­er var skadad. Rättsläkar­en Horn vittnade att Arias inte lämnade några ”märken av tvivel” på offrets hals. ”Det var ett, tydligt sår.”

FÖRSVARSSK­ADOR PÅ HÄNDER OCH BAKSIDA AV ARMAR

Arias hävdade att Alexander attackerad­e henne, men åklagarsid­an hävdade att Alexanders sår stämde överens med att han var offret och inte gärningsma­nnen. Rättsläkar­en Horn berättade för juryn att dessa skador uppstod före skadorna på halsen och huvudet.

STICKSÅR I HUVUDET

Två knivhugg hittades på Alexanders bakhuvud. Huggen var så kraftiga att kniven skar av en bit av hans skallben.

FLERA STICKSÅR

Mellan 27 och 29 knivhugg hittades på Alexanders rygg, vilket tyder på att han vände ryggen till sin mördare.

 ??  ?? Medan Arias grät jublade folkmassan utanför rättssalen efter att en jury bestående av åtta män och fyra kvinnor fann
henne skyldig till mord.
Medan Arias grät jublade folkmassan utanför rättssalen efter att en jury bestående av åtta män och fyra kvinnor fann henne skyldig till mord.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden