Kvinnor som mördar

MÖRDARLOOK­EN

-

Alix var en ung tjej med modelldröm­mar och många avtryck i sociala medier. Hon hade flera hemsidor med sina modellbild­er. Förutom en profil på ”Seeking Arrangemen­t” hade hon också Facebook och Twitter, som hon uppdaterad­e ofta. Hon sände också sminkgenom­gångar på YouTube.

Under sitt alias AKKennedy laddade Tichelman upp ett sju minuter långt videoklipp på hur man applicerar en sotig ögonsminkn­ing. Kommentars­fältet är fyllt med ilska. En tittare har bara skrivit ordet ”ond”.

Förutom amatörvide­on lade Tichelman också upp en video av Riopelles apor för fyra år sedan. Hon uttryckte också sitt tycke för ett antal videoklipp – vloggstjär­nan Jenna Marbles, en musikvideo med rappartist­en Iggy Azaleas låt Murda Bizniss, och en National Geographic-dokumentär om heroin. På sin Facebook-sida, som nu är stängd, skrev Tichelman: ”Det är väldigt trevligt att prata med någon om mord och om att kallblodig­t mörda människor [...] och de älskar också det. Utan att döma. Jippie!”

TICHELMAN VAR MYCKET AKTIV PÅ SINA SOCIALA MEDIER INNAN MORDET.

 ??  ??
 ??  ?? OVAN: Domare Timothy Volkman dömde Tichelman till sex års fängelse efter att hon gjorde en förlikning och erkände sig skyldig till dråp.
OVAN: Domare Timothy Volkman dömde Tichelman till sex års fängelse efter att hon gjorde en förlikning och erkände sig skyldig till dråp.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden