Kvinnor som mördar

CIANCIULLI­S KÖK

-

LEONARDA GJORDE SINA MÄNSKLIGA TVÅLAR, TEKAKOR OCH LJUS AV UTRUSTNING SOM ALLA FLITIGA KOCKAR HAR TILL HANDS … ELLER INTE.

YXA MED VASST BLAD

Det kraftiga skaftet och blänkande bladet användes för att slå ner den galna kockens offer. Den tunga yxan var svårmanövr­erad och det var inte lätt att träffa målet. Leonarda behövde flflflflfl­era flera försök med sitt första offer.

STEKPANNOR

När blandninge­n var klar formade hon den till små tekakor och placerade dem i en stekpanna på spisen. Leonarda lade ner dem med kärlek, övertygad om att kvinnornas ”uppoffring” skulle hjälpa henne att rädda sin son (och ( och bidra till mycket skvaller i byn).

VATTENKOKA­RE

Leonardas snabba produktion bröt ner hennes före detta vänners kvarlevor. Huvuden smälte i vattenkoka­re. Kvarlevor hälldes över i hinkar som hon sedan forslade till en septiktank i närheten. Hon snubblade ibland för att det var så tungt.

KNIV OCH HAMMARE

Att avlägsna köttet från kroppen var inte lika lätt som att hugga in i en söndagsste­k. Leonarda var inte tillräckli­gt stark för att bara använda kökskniven så hon slog på kniven med en hammare för att komma djupare.

SÅG

Inga muskler i världen kan skära av ett skenben på en natt med endast en kökskniv. Leonarda styckade sina vänner genom att såga av kroppsdela­rna vid lederna – den tunna sågen gled ner perfekt mellan leder och brosk.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden