Ligabibeln

SÅSPELAR LAGET

HÅLLKOLLPÅ!

-

DYCHE

4-4-2 är Sean Dyche favoritupp­ställning, i fjol med en offensiv inställnin­g. Laget gjorde 72 mål på 46 matcher, bäst i Championsh­ip, men höll sam samtidigt också tätt bakåt. Lär bli tvunget att spela mer defensivt i Premier League. Burnley är ett löpstarkt lag som sprang mer än de flesta motståndar­na senast de var uppe i Premier League säsongen 2014/2015. Anfallspar­et Sam Vokes och Andre Gray får en nyckelroll här och lär tvingas göra mycket av lite material. Mycket hänger också på om målvakten Tom Heaton täpper till lika bra i Premier League som i fjol.

GJORDEGRYM­TEM

SUCCÉSAM Sam Vokes missade större delen av förra Premier League-sejouren efter en korsbandss­kada. Nu får han en ny chans, och managern Sean Dyche hoppas att han ska vara fylld av självförtr­oende efter Wales bragdartad­e EM.

– Han hade en riktigt bra andra halva av säsongen och åkte till EM i grym form. Nu vill vi att han ska fortsätta så. Förra säsongen visade han att han är tillbaka i god målform, och hade en stor del i Wales framgångar.

Vokes spelade fyra matcher för Wales och gjorde mål mot Belgien i kvartsfina­len. Född: 1971-06-28. Land: England. Antal säsonger: 4. Kom från:Watford, 2012. Meriter: Vann Championsh­ip i fjol. Tvåa i Championsh­ip 2013/14.

Har gjort mycket med små resurser i Burnley och tidigare också i Watford. Mycket populär bland fans och spelare, ska mycket till innan förtroende­t för honom sjunker.

SKYTTELIGA­N

 ??  ?? LOWTON
BOYD
KEANE
JONES
VOKES
HEATON
MEE
BERG GUNNARSSON
GRAY
WARD
ARFIELD
LOWTON BOYD KEANE JONES VOKES HEATON MEE BERG GUNNARSSON GRAY WARD ARFIELD
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden