Ligabibeln

SÅSPELAR LAGET

-

SÖKTE NYTÄNDNING Efter nio säsonger och över 400 matcher för Marseille valde Steve Mandada, 31, efter säsongen att testa på någonting nytt.

Och någonting nytt blev... Crystal Palace. Palace hade förra året en del problem på målvaktssi­dan, då samtliga tre målvakter fick matcher i Premier League.

Nu hoppas man att EM-målvakten, med över 30 landskampe­r i bagaget, ska rädda defensiven.

– Jag är jättenöjd. Jag är säker på att våra supportrar kommer njuta av att se honom de närmsta åren, säger klubbens ägare Steve Parish.

COACHEN!

Alan PARDEW

Alltid med ett spel fokuserat baserat från kanterna. Med snabba, tekniska yttermittf­ältare som utmanar sin back, med ytterbacka­r som ständigt överlappar, och med mittfältar­e som fyller på i straffområ­det. Problemet? Det finns ingen som kan göra målen när bollen väl är i boxen. Adebayor försökte, Wickham fortsätter försöka, Gayle har försökt. Crystal Palace har jagat Christian Benteke, och han hade varit perfekt. En stor, stark, målfarlig anfallare på det här laget och det luktar Europa.

BÖRJANPÅNÅ­GOTNYTT

INTEVIDVÄG­SÄNDE

TROR PÅ LJUS FRAMTID Det blev bara ett halvår i Newcastle för Andros Townsend. Yttermittf­ältaren följer inte med laget ner i Championsh­ip, och hoppas nu i stället på en nytändning i Crystal Palace. – Jag är extremt nöjd, säger Townsend.

Den engelska landslagsm­annen, som i sista stund nobbades från EM, hade svårt att etablera sig i Tottenham, där han spelade i sju år.

– Jag hade ett bra snack med ägaren och jag ser fram emot framtiden här. Med tanke på snacket vi haft så ser den också ut att bli ljus. Född: 1961-07-18. Land: England. Antal säsonger: 1. Kom från: Newcastle, 2015. Meriter: Inga att tala om.

Hårt kritiserad i Newcastle och klubbytet gjorde honom säkert gott. Men efter en fiaskovår är pressen större, och han har mycket att bevisa denna andra säsong.

SKYTTELIGA­N

 ??  ?? WARD
TOWNSEND
MANDANDA
DANN
JEDINAK
DELANEY
BOLASIE
CABAYE
WICKHAM
SOUARÉ
ZAHA
WARD TOWNSEND MANDANDA DANN JEDINAK DELANEY BOLASIE CABAYE WICKHAM SOUARÉ ZAHA
 ??  ?? Townsend.
Townsend.
 ??  ?? Benteke.
Benteke.
 ??  ??
 ??  ?? Mandana.
Mandana.
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden