Ligabibeln

SÅSPELAR LAGET

HÅLLKOLLPÅ!

-

COACHJAKT Joråsåatte­h... Här återvänder Hull till Premier League och med drygt två veckor till premiären så säger tränaren Steve Bruce upp sig då klubben inte visar några som helst ambitioner på transferma­rknaden. Faktum är att Hull inte värvat en enda spelare så här långt, någon dag in i augusti, och som nykomling kan det bli kymigt. Det kan det även bli att stå utan tränare. En ersättare måste vara ordnad när den här tidningen är i butik, men bara att stå utan tränare med en vecka kvar till premiären …

COACHEN!

Det är väldigt svårt att uttala sig om spelstil utan att veta vem som faktiskt kommer att träna klubben och där därmed prägla spelet med sin filosofi, men räkna med att uppspelen kommer att gå från Michael Dawson via Livermore och/eller Huddleston­e på mittfältet. Kompakt försvar där mycket handlar om att inte göra misstag och inte bjuda på några onödiga ytor. Hela laget försvarar sig väl tillsamman­s, över hela banan, och kommer bli tvingade att fortsätta med det nu. Hernández drar tungt lass längst fram.

STÅRUTANMA­NAGER

”SVÄNGIGTVÄ­RRE…”

TROR PÅ HULL En berg-och-dal-bana. Så beskriver Tom Huddleston­e sin tid i Hull sedan han skrev på för tre år sedan då klubben köpt honom för 60 miljoner kronor. – FA-cupfinal, Europaspel, degraderin­g, avancemang… Det har varit svängigt värre, men jag tror det finns mycket att se fram emot här de kommande åren, säger han. Ja, 29-åringen tror så mycket på Hull att han under sommaren skrev på ett nytt konkon trakt som gäller fram till 2018. Han är precis 26 år fyllda och kommer den här säsongen känna påfrestnin­gen av att dra ett stort ansvar ensam.

är nämligen Hulls enda gedigna målskytt just nu och extra mycket som nykomling krävs att någon sätter dit den.

Efter några säsonger i Italien där den sista var den klart bästa öppnade Hull plånboken inför senaste sejouren i Premier League, som blev jobbig för både klubben och Hernández. Då blev det bara 4 mål på 25 matcher, men förra året

SKYTTELIGA­N

i Championsh­ip lossnade det rejält med 20 mål på 39 matcher. Och med ett år kvar på kontraktet gäller det nog för Hull att nu få ut allt av uruguayane­n även mot bättre motstånd.

– Jag vet inte om det kommer vara tid att dra tillbaka till Italien eller bli kvar här (när kontraktet går ut). Jag har anpassat mig bra här. Jag trivs bra i Hull och kommer göra det även den här säsongen i Premier League. Men sedan, om någon italiensk storklubb hör av sig kommer jag inte tänka efter länge, säger han.

 ??  ?? ODUBAYOELM­OHADYMCGRE­GORDAWSONH­UDDLESTONE­DIAMÉDAVIE­SLIVERMORE­HERNÁNDEZR­OBERTSONSN­ODGRASS
ODUBAYOELM­OHADYMCGRE­GORDAWSONH­UDDLESTONE­DIAMÉDAVIE­SLIVERMORE­HERNÁNDEZR­OBERTSONSN­ODGRASS
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden