Ligabibeln

SÅSPELAR LAGET

-

HENKES STÖD Zlatan Ibrahimovi­c kommer att lyckas i United. Det tror en annan svensk som spelat i klubben.

– Förhoppnin­gsvis kan han lyfta United tillbaka till dit de hör hemma, säger Henrik Larsson till Uniteds hemsida.

Larsson var på lån i klubben och blev oerhört populär. Han tror på något liknande för Zlatan.

– Alla har ju sett honom spela, men för att vara en så stor spelare med den tekniken han har så är det en njutning att få se honom spela. Han är en vältränad kille som sköter om sin kropp.

COACHEN!

José MOURINHO

”FANTASTISK” Han löper stor risk att hamna utanför startelvan i år men Wayne Rooney har ändå bara lovord för José Mourinho inför säsongssta­rten. – Han är fantastisk. Träningarn­a har varit riktigt bra och du kan snabbt se varför han varit så framgångsr­ik tidigare med sättet han jobbar och hur han talar till spelarna, säger Rooney till Skysport. Veteranen ser fram emot säsongen: – Som alltid är det extra spännande med en ny tränare, och jag känner fjärilar i magen för premiären. Född: 1963-01-26. Land: Portugal. Antal säsonger: 0. Kom från: Chelsea, 2016. Meriter: Champions League x 2, Premier League x 3, Primeira Liga x 2, La Liga x 1, Serie A x 2, cupmästare i Spanien, Italien, England, Portugal.

Oerhört skicklig lagbyggare även om misslyckan­det i Chelsea delvis slog hål på myten om den magiske tränaren. Kommer att älska om han får revansch i United.

RIKTIGADYR­GRIPAR

Mycket tyder på att José Mourinho fortsätter med en ensam anfallare på topp, trots att han tidigare i Inter nådde stora framgångar med ett forwardspa­r. 4-2-3-1, med vissa små förändring­ar. Två defensiva sittande mittfältar­e, där Paul Pogba drar lasset som spelfördel­are. Och så två visselsnab­ba yttrar i form av Rashford och Martial med Mchitarjan bakom Ibrahimovi­c. Som vanligt med Mourinho får ytterbacka­rna offensivt ansvar.

Pokalsugen: Pogba.

SKYTTELIGA­N

 ??  ?? DARMIAN
RASHFORD
DE GEA
SMALLING
SCHNEIDERL­IN
BAILLY
POGBA
MCHITARJAN
IBRAHIMOVI­C
SHAW
MARTIAL
DARMIAN RASHFORD DE GEA SMALLING SCHNEIDERL­IN BAILLY POGBA MCHITARJAN IBRAHIMOVI­C SHAW MARTIAL
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden