Mitt i Mälarö

Ni ska veta att vi har slitit för er på sistone

- DANIEL CANNERVIK Redaktör Prata med mig! daniel@malarotidn­ing.se

Har ni tyckt att tidningen sett annorlunda ut på sistone? Kanske varit lite sämre och lite svagare än vanligt? Nä, jag tror nog inte att ni har gjort det. Vi har nämligen slitit som vilddjur för att ni inte ska märka något. Och sämre och svagare har den nog inte blivit.

Men jag vill påstå att det faktiskt är snudd på ett mirakel att de senaste veckornas tidningar har producerat­s och levererats. Som om ingenting har hänt.

Om ni bara visste hur vi gått på knäna för att ni inget ska märka.

Den senaste tiden har Mälarö Tidnings lilla redaktion varit ganska sjukdomsdr­abbad.

Inget allvarligt och inte heller särskilt omfattande. Det är helt enkelt bara influensat­ider just nu. Och tydligen även tider för eviga ögoninflam­mationer bland förskoleba­rn i området där jag bor.

Vi på Mälarö Tidning

brukar mestadels vara pigga och friska men så slog det där influensae­ländet till mot mig och min familj. Men det räcker.

Själv har jag knappt vistats på redaktione­n alls de senaste veckorna. Antingen har jag själv varit sjuk, jobbat hemma i soffan eller vabbat. Vissa dagar har jag varvat hemmajobb med vab medan sambon gjort detsamma. Om hon varit frisk vill säga.

Förra veckans fullmäktig­esammanträ­de bevakade jag åt er på min fritid. Efter arbets- och vab-tid. För tidningen måste ju ut. Och vi vill att den ska bli bra.

Nu i veckan har halva ordinarie reporterst­yrkan dessutom varit bortrest.

Jag är inte ute efter någon klapp på axeln här. Bara att ni ska veta att vi verkligen gör vårt yttersta för att ni ska få det bästa.

Annars då? Jo, den här veckan har vi återigen försökt få politikern­a att tala klarspråk. Det är inte lätt, men det går bättre och bättre. Kolla på nästa uppslag.

 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden