Mens Health Sommartraning 2018

Framgång med kroppsvikt

Tim Robards använde dessa klassiska övningar för att komma i form.

- Av Michael Easter

1/ ’Gående’, negativa pull-ups

Häng från en träningsst­ång med vänster hand framför den högra, så att du ser längs stången. Dra upp kroppen tills hakan är i höjd med stången. Håll huvudet på höger sida. Släpp stången med höger hand. Sänk ner kroppen samtidigt som du tar tag med höger hand framför den vänstra. Dra dig upp på vänster sida av stången med båda armarna. Sänk kroppen med höger hand och sätt sedan vänster hand framför den högra. Detta är en repetition. Gör fem repetition­er.

2/ Enbensböj

Stå på höger fot och sträck ut vänster ben. Böj höfterna och höger knä och sätt dig ner så långt du kan. Det är helt okej att böja ryggen. Ställ dig upp enbart med hjälp av höger ben. Gör tio repetition­er och upprepa på motsatt ben. För svårt? Håll i något för att få stöd.

3/ Extra bred armhävning

Börja i armhävning­sposition med händerna två axelbredde­r isär. Sänk ner kroppen över höger hand, så att vänster arm är rak. Pressa upp kroppen igen och upprepa övningen över vänster hand. Fortsätt att göra armhävning­ar och växla sida tills du har gjort fem repetition­er över varje hand.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden