Mindfulness 2018

ANTIINFLAM­MATORISK MIDDAG

-

Denna soppa är fylld med antiinflam­matoriska egenskaper som finns i gurkmeja och kan hjälpa till att lindra svullnad och smärta, inklusive reumatisk och artritisk smärta. Du kan använda både torkad och färsk gurkmeja, det är en smaksak.

RECEPT PÅ HÄLSOSAM DRYCK

Äppelcider­vinäger och honung är ett traditione­llt medel mot artrit eftersom äppelcider­vinäger och honung är alkalisera­nde. Tillsätt 2 teskedar honung och 2 teskedar opastörise­rad äppelcider­vinäger till ett glas ljummet vatten. Drick 2–3 gånger om dagen, före måltiderna.

 ??  ?? PUYLINSER LÖK GURKMEJA INGEFÄRA KORIANDERV­egetarisk källa till kollagenby­ggande protein. Källa till quercetin, som minskar inflammati­oner. Innehåller kurkumin som är antiinflam­matoriskt. Motverkar ämnen som utlöser smärta och orsakar svullnad. Bra A- och C-vitaminkäl­la för friskt skelett och leder.
PUYLINSER LÖK GURKMEJA INGEFÄRA KORIANDERV­egetarisk källa till kollagenby­ggande protein. Källa till quercetin, som minskar inflammati­oner. Innehåller kurkumin som är antiinflam­matoriskt. Motverkar ämnen som utlöser smärta och orsakar svullnad. Bra A- och C-vitaminkäl­la för friskt skelett och leder.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden