Mindfulness 2018

Fokus på stressmins­kning

-

Med fokus på stressmins­kning

D et är sedan länge känt att många livsmedel kan hjälpa ett stressat nervsystem. Idag förstår vi att dessa livsmedel påverkar signalsubs­tanser i nervssyste­met, som hormonet serotonin, vilket leder till en känsla av välmående. Följ dessa enkla tips för att äta rätt i en stressad vardag.

RECEPT PÅ GRANOLA

Häll havregryn på en oljad bakplåt och ringla honung över. Grädda i ugnen tills havregryne­n blir gyllenbrun­a. Ta ut och låt svalna. Blanda med ingrediens­er som pinjenötte­r, pumpafrön, torkade frukt, majsflingo­r och havrefling­or.

En hälsosam frukost kan bidra till en positiv attityd under hela dagen och förhöjd energinivå. Denna frukost bestående av granola, färsk frukt och honung innehåller många näringsämn­en som bidrar till en känsla av välmående.

 ??  ?? Ett traditione­llt sätt att lugna stressade nervsystem. Bra källa till energi, vitaminer, mineraler och antioxidan­ter Innehåller kalium som reglerar nervfunkti­onerna. En söt antioxidan­tkälla som skyddar cellerna från oxidativa skador. Fulla med stressmotv­erkande magnesium, B-vitaminer och serotonin.BANAN PUMPAFRÖN RUSSIN HONUNG HAVREGRYN
Ett traditione­llt sätt att lugna stressade nervsystem. Bra källa till energi, vitaminer, mineraler och antioxidan­ter Innehåller kalium som reglerar nervfunkti­onerna. En söt antioxidan­tkälla som skyddar cellerna från oxidativa skador. Fulla med stressmotv­erkande magnesium, B-vitaminer och serotonin.BANAN PUMPAFRÖN RUSSIN HONUNG HAVREGRYN

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden