Mitt i Lidingö

Clas Ohlson flyttar in i Lidingö centrum

ÖPPNAR I HÖST. Hemmafixar­kedjan tar över H&M:s gamla lokaler

-

Fråg an som varit p å mång a öb ors läp p ar är b esvarad – nu står d et klart vad som händ er i H&M:s g amla lokaler.

Mittemot Pressbyrån vid torget i Lidingö centrum har en tusen kvadratmet­er stor lokal stått tom. 2021 lyttade H&M – och tanken var att gymmet Sats skulle ta över.

Men i februari 2023 stod det klart att boende troligen skulle störas av ljud från gymmet. En av de mest centrala lokalerna på ön har därför stått tom med undantag för några tillfällig­a konstutstä­llningar.

Under tiden har Lidingöbor­na spekulerat fritt, vilket Mitt i rapportera­t om.

– Det finns en eterfrågan av ett breddat erbjudande i centrum och Clas Ohlson är en av de aktörer som otast nämns när vi frågar våra besökare, säger Idha SundénCull­berg, ansvarig för centrum, i ett pressmedde­lande.

– Att Clas Ohlson nu satsar på Lidingö centrum är därför mycket glädjande och stärker vår attraktivi­tet avsevärt.

Vi känner oss välkomna och ser fram emot att möta Lidingöbor­na.

Efter sommaren

Tanken är att butiken ska öppna den 5 september, ombyggnade­n av lokalerna drar snart igång. Butiken blir något mindre än många andra av företagets lokaler, men ska innehålla hela sortimente­t av verktyg, belysning, förvaring och andra produkter.

– Vi ser fram emot att etablera oss på Lidingö och bli mer tillgängli­ga med vårt sortiment för hemmafixet, säger Andreas Helgesson, country operations manager på Clas Ohlson, i ett pressmedde­lande.

– Vi vet att vi har varit eterfrågad­e i många år och är glada över att få ett så bra läge i centrum. Vi känner oss välkomna och ser fram emot att möta Lidingöbor­na.

 ?? FOTO: LIDINGÖ CENTRUM ?? Visionsbil­d. Så här kommer det att se ut i Lidingö centrum.
FOTO: LIDINGÖ CENTRUM Visionsbil­d. Så här kommer det att se ut i Lidingö centrum.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden