Mord & Mysterier

Leslie Wilfred fejkade tvillingfo­strens död

-

Leslie Wilfred, 37, ringde sin make Chris från sjukhuset i Georgia 2008 med ett fruktansvä­rt besked: Tvillingar­na hade dött i hennes mage.

En begravning hölls för dem. Familj och vänner sörjde tillsamman­s med Leslie och Chris. Ultraljuds­bilder var allt som fanns kvar jämte de två teddybjörn­sformade urnorna.

Livet gick vidare för familjen och de kvarvarand­e fem barnen, men inte utan problem.

Leslie hade fyra barn från tidigare

relationer och alla led av diverse sjukdomar som varierade i allvarligh­etsgrad. Chris hade en son.

Leslie hävdade att hennes 13-årige son varit tvungen att avlägsna sin gallblåsa som liten och menade att han behövde en levertrans­plantation.

Hennes 9-åriga dotter led av leukemi, menade Leslie och hon sade sig köra henne till sjukhuset regelbunde­t för att hon skulle få sina cellgifter. Insamlings­bössor för dotterns läkarkostn­ader stod utplacerad­e runtom i Thomasvill­e, Georgia.

Leslie påstod också att hennes 11-åriga dotter var ett resultat av en våldtäkt som aldrig anmälts till polisen.

Innan tvillingar­nas död hävdade hon att Chris son var en fara för hennes ofödda barn. Polis hade tillkallat­s.

När socialtjän­sten fick rapport om att tvillingar­na var dödfödda kontaktade de polisen som i sin tur kontaktade sjukhuset.

På sjukhuset hade de ingen aning om Leslies graviditet – hon hade aldrig varit på några kontroller.

Vidare utredninga­r visade att inget sjukhus heller hade några planer på att genomföra någon levertrans­plantation på Leslies son.

Snart dök också informatio­nen upp att Leslie hade beställt tvillingar­nas urnor fem dagar innan deras påstådda död.

När polisen genomsökte familjens hem upptäckte de att Chris son hade stängts in varje natt i en låda placerad i en garderob.

Leslie hävdade att han var farlig.

 ?? Foto: THINKSTOCK ?? Leslie Wilfred lurade alla. Hon hade aldrig varit gravid. Snart vidade det sig att det inte var det enda hon hade ljugit om.
Foto: THINKSTOCK Leslie Wilfred lurade alla. Hon hade aldrig varit gravid. Snart vidade det sig att det inte var det enda hon hade ljugit om.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden