Mordmysterier (Sweden)

TJEJER, LIFTA INTE!

50 ÅR AV MORD PÅ KVINNOR HAR PRÄGLAT VÄGEN

-

VITTNE

År 2007 berättade den narkotikap­åverkade och prostituer­ade Lorraine Lloyd för den lokale pastorn Lloyd Thomas att hon varit på plats då Tamara mördades. Hon sa att Tamara hade dödats av två knarklanga­re som var kända som Nic och Andre och att det hela skedde för att Tamara hade hånat dem. RCMP tog vittnesmål­et på allvar men de kunde inte hitta Tamaras kvarlevor. Nic och Andre blev mördade av Hells Angels och Lloyd dog av en överdos 2010.

OFFER NICOLE HOAR

Nicole försvann från en bensinstat­ion den 21:a juni 2002. Hennes kropp hittades aldrig.

OFFER AIELAH SARIC-AUGER

Tonåringen Aielah Saricauger sågs sist när hon gick in i en svart varubil vid en bar i Prince George centrum. En vecka senare hittas hennes lik av en förbipasse­rande bilförare ungefär 15 kilometer från staden St. George.

VITTNE

En boende i området berättade att hon såg Nicole gå mot en gul bil som kördes av en man i vit t-shirt.

VITTNE

En person på bensinstat­ionen tror sig ha sett Nicole vända sig till en man med barn, men att hon ska ha sagt nej till att få skjuts av honom.

SPÅR I OMRÅDET

År 2009 offentligg­jorde RCMP en beskrivnin­g av en man under utredninge­n av Nicoles försvinnan­de. Han beskrivs som runt 50 år gammal med axellångt brunt hår och ett tydligt ärr på vänster sida av halsen. Han beskrivs som ovårdad och rökare.

 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden