Mordmysterier (Sweden)

EN SLUMPMÄSSI­G BROTTSPLAT­S

TIDIGT UNDER UTREDNINGE­N TOG EFTERFORSK­ARNA FRAM EN SKISS AV VAR MÖRDAREN HADE LAGT UT DE FÖRGIFTADE PILLREN.

-

OFFER MARY MCFARLAND

Efter att ha köpt värktablet­ter i en butik i ett köpcenter återvände Mcfarland till jobbet i Lombard. Senare samma eftermidda­g såg hennes bror Jack hur Mary Mcfarland kollapsade på kontoret där de båda arbetade.

LEDTRÅD OKÄND

De misstänkte att mördaren rört sig från en butik till en annan på en och samma dag. Polisen skissade flera förflyttni­ngar, med fem olika stoppställ­en och vilka vägar som tagits mellan dem. Den sista butiken är okänd, men man tror att den var öster om Franks Finer Foods.

LEDTRÅD DET VANLIGA INKÖPET

Inköpet av vanliga värktablet­ter, som Mary Reiner gjorde på Frank’s Finer Foods blev en viktig ledtråd för utredarna. Det var bara de extra starka värktablet­terna som hade blivit förgiftade med cyanid.

ADAM, STANLEY OFFER OCH THERESA JANUS

Adam Janus inköp av extra starka värka tabletter från en butik i Arlington Heights för att förebygga sin förkylning, blev inte bara hans egen dödsdom, utan dödade även hans bror och svägerska en dag senare.

OFFER MARY REINER

Åtta-åriga Michelle Rosen fick bevittna sin egen mors död och minns än idag ljudet av Mary Reiners sista andetag. Hon såg sin mor skaka och sedan kollapsa, vilket är en bild Michelle aldrig kommer att glömma.

OFFER MARY KELLERMAN

Mary Kellerman, en elev i sjunde klass på Schaumburg’s Jane Addams Junior High School, beklagade sig över ont i halsen. Hon hamnade till slut på bårhuset, efter att ha ätit värktablet­ter som köptes på Elk Grove Village.

OFFER PAULA JEAN PRINCE

Det enda offer som fångades på film när hon kö5p5te värktablet­ter är Paula Jean Prince. Hon sågs på apoteket Walgreens vid 1601 N. Wells, i Chicago. Prince var antagligen mördarens sista offer.

 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden