Mordmysterier (Sweden)

VILKA ÄR DE HUVUDMISST­ÄNKTA?

FALLET FÖRBLIR OLÖST, MEN SPÅR PEKAR MOT NÅGRA MÖJLIGA MISSTÄNKTA ...

-

TYSK SPIONKRETS

Några misstänkte att Bella hade varit en tysk nazi-spion som hade dödats under kriget medan hon var indragen i en operation. Hennes kropp hade gömts innuti trädstamme­n. Var Bella i själva verket Clara, en nazistspio­n som skulle blivit tillfångat­agen och dödad av engelsmänn­en eller av sina egna?

JACK MOSSOP

Jack Mossops ex-fru tog kontakt med utredarna 10 år efter sin mans död. Hon hävdade att han erkänt för henne att han och hans vän hade tryckt in den berusade kvinnan i ett ihåligt träd för att skrämma henne, men istället hade kvinnan dött.

HÄXKULT

Detta är nog den vildaste teorin som lagts fram gällande Bellas död. Några misstänkte att en häxkult knuten till området hade dödat den unga kvinnan. Hon skulle ha offrats till djävulen och att hon hade tryckts in i skogsalmen var en del av en ritual. Var hennes avskurna hand tänkt att användas till den ockulta konsten ”Ärans hand”?

 ??  ?? OVAN År 1999 klottrades frågan ” Vem tryckte in Bella i Häxalmen?” på sidan av den 200 år gamla obelisken uppe på Wychbury Hill, vilket ledde till förnyat intresse för mysteriet
OVAN År 1999 klottrades frågan ” Vem tryckte in Bella i Häxalmen?” på sidan av den 200 år gamla obelisken uppe på Wychbury Hill, vilket ledde till förnyat intresse för mysteriet
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden