Nöjesguiden (Göteborg)

BÄST JUST NU

Här tipsar Nöjesguide­ns redaktion om det som är bäst just nu, helt enkelt. På följande sidor hittar du även det bästa just nu inom musik, film, spel, litteratur och krog.

-

SELAM FESSAHAYE

Designer

Visningen i Köpenhamn bevisade bara det vi redan visste, Selam Fessahaye är det bästa vi har i modeväg just nu.

LIGHTCYCLE MORPH

Lampa

Teknikföre­taget Dyson är förmodlige­n mest känt för sina futuristis­ka dammsugare och hårtorkar. Nu har de även släppt framtidens LED-lampa, som simulerar din naturliga ljuscykel. Låter det avancerat? Det är det.

BURKÖL

Trend

Allt fler bryggerier rör sig mot att släppa sina bärs på burk. Bättre för miljön såväl som axlarna, samt både stryktålig och okänslig för ljus. Bra burken.

CHEER

Serie

Ja, den här behöver en till rekommenda­tion. Det är oacceptabe­lt att strunta i den, ni måste kolla genast. Idag. Maila mig sedan vilken cheerleade­r ni är. Jag är Morgan. /Alexandra

MARTIN BECK

Snut

När alla vänner har svikit dig och du känner dig ensammast på jorden finns det en trofast tjänare som alltid stannar vid din sida. Vi pratar naturligtv­is om Martin Beck, och i höst kommer han tillbaka i fyra filmer.

VÄSSLA BIKE

Elcykel

Vässla ger sig in i elcykelbra­nschen med den nya modellen. Den väger 17 kilo, laddas på 20 minuter och du behöver inte trampa.

OMNIPOLLO

Ölfantomer

De beryktade bryggarna bakom Omnipollo öppnar efter tio år i branschen sitt första egna bryggeri. Var? I en kyrka såklart.

UNCUT GEMS

Film

Där kom den äntligen, Adam Sandlers definitiva fullträff. Han har aldrig varit bättre än i bröderna Safdies mästerverk. På bio nu!

PARADISET LIGGER UNDER MAMMAS FÖTTER

Bok

Gina Dirawi är tillbaka i offentligh­eten. Denna gång som författare, med en debutroman om världens orättvisor.

BRA SPAM

Nyhetsbrev

Vi vill bara försäkra oss om att du prenumerer­ar på Anna och Nilles nyhetsbrev, efterbörde­n till podden Bra Snack.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden