Nöjesguiden (Göteborg)

GOA RESTAURANG­ER

-

SANDARNA PIZZERIA

Orustgatan 2A Vardagar: 11-22 Helger 12-22

Hemkörning: 031-24 24 69

Grekisk Pizza-taverna. Vi lägger kärlek bakom varje maträtt med råvaror av hög kvalite. Våra Pizzabagar­e har många års erfarenhet och därför kan vi med stolthet ge er bästa kvalite. Sedan en tid tillbaka har den klassiska pizzeria fått nya ägare som satt sin färg på verksamhet­en. På menyn finner du allt från grillade rätter från medelhavet till stans godaste pizzor.

Varmt Välkomna!

HAGA PIZZERIA

Södra Allegatan 2, Tel 031-711 81 88

Mån-fre 11-21 Lör-sön 12-21

Haga pizzeria hittar du i Järntorget i Göteborg (Södra Allégatan 2). På våra pizzeria får 45 personer inne . Vi har gratis WI-FI för våra gäster. Service är a & o för oss då gästen kommer i förstahand. Haga pizzeria är en Pizzeria där årens erfarenhet­er möts. Våra pizzabagar­e bakar den utsökta maten som faller i våra gäster smaker. På våran pizzeria känner sig gästerna avslappnad­e i den hemtrevlig­a miljön. På Haga pizzerias meny hittar du pizza, pastarätte­r samt sallader. Vi välkomnar dig som har en god smak till Haga pizzeria, en värld av smaker.

KEBNEKAISE PIZZERIA

Gamla Riksvägen 4 kållered/Mölndal

Hemkörning 031-795 43 43. Mån-fre 11-21 , Lör-sön 12-21 Precis som namnet satsar vi endast på toppkvalit­et. Vår ambition är att servera dig god mat med en stor portion omsorg. Oavsett om du ska stiga berg eller fredagsmys med familjen så utlovar vi något utöver det vanliga. Vi erbjuder ett innehållsr­ikt utbud av goa pizzor längs med E6, en stenkast bort från Ikea Kållered. Varmt välkomna!

RESTAURANG SIRTAKI, GREKISK TAVERNA

Måndag-torsdag 11- 22: Fredag-lördag 11-23 Söndag 12 - 22 Lilla kungsgatan 1, tel: 031-7090022

Sedan 1999 har vi på Restaurang Sirtaki serverat de mest utsökta maträttern­a från det Grekiska köket.Vi är inte helt nöjda förrän vi har nått perfektion, vilket innebär att maten tillagas med produkter och ingrediens­er av bästa kvalité som handplocka­s av huvudkocke­n. Vår meny består utav grekiska klassiker, hemlagade kolgrillad­e kött och fiskrätter.Ugnsbakade, vegetarisk­a rätter, kalla förrätter och sallader samt efterrätte­r. Utöver det vanliga utbudet har vi även grekiska drycker.

RAFFES KVATERSKRO­G

Raffes.se, tel. 031-556055, Tuvetorg 13

Mån-tors 11-22 Fre-lör 11-23 Söndag 11-22

I över 20år har Raffes varit en av Hisingens guldkorn med fantastisk atmosfär och bemötande mitt i Tuves centrum. Vi tar fram nya smakupplev­elser baserat på högkvalita­tiva råvaror till schyssta priser för att du skall kunna lyxa till din vardag.

Vi serverar både pizza, burgare och Á la Carte för bordsserve­ring eller avhämtning. Med välfylld och fullständi­ga rättighete­r i en modern miljö. Dagens lunch med husmanskos­t bl.a. bara stenkast bort från Volvo Tuve dessutom. Varmt välkomna!

DEL PIERO

Jaegerdorf­fplatsen 1D, www.delpiero.se Mån-Fre 11-21 Lör-Sön 12-21 tel:031-140275

Hos oss är du alltid välkommen in för en liten mat bit eller något att dricka! I hjärtat av Majorna, nära älven vid Jaegerdorf­fsplatsen hittar du Del Piero. I området är vi kända för att göra de bästa Pizzorna du kan tänka dig. Vi har många trogna stamgäster och de är fantastisk­t nöjda med tanke på alla fina ord de säger om oss. Vi har alla typer av kunder, allt från Gymnasieel­ever som fyller Restaurang­en på lunchen till en helt annan som kommer på kvällen och avnjuter ett glas vin eller en öl till maten. På lördagar finns även lite aktivitete­r som exempelvis att travet brukar sändas på TV:n. Du är välkommen till oss vem du än är! Vi brukar alltid säga att en glad kund är en mätt kund!

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden