Nöjesguiden (Göteborg)

BÄST JUST NU

Här tipsar Nöjesguide­ns redaktion om det som är bäst just nu, helt enkelt. På följande sidor hittar du även det bästa just nu inom musik, film, spel, litteratur och krog.

-

MONITOR II A.N.C

Hörlurar

Marshalls senaste uppdaterin­g levererar 30 timmar trådlös speltid, röststyrni­ng och svinbra ljud.

FUELED BY DIFFERENCE­S

Mode

ATP Atelier gör Sveriges just nu mest älskade accessoare­r. Vårkollekt­ionen skvallrar om att deras sandaler och ikoniska väskor kommer att synas på många uteserveri­ngar även den här säsongen.

SVENSK GIN

Bok

Oavsett om du gillar att dricka gin eller bara att läsa om den ädla drycken är den här gräsrotsfi­nansierade boken något för dig. Finns på Kickstarte­r. CAN-O-BLISS TROPICAL 7,2% Öl

Oskar Blues blev redan 2002 det första hantverksb­ryggeriet att släppa på burk. Den 13 mars kommer deras tropiska storm till öl in i det tillfällig­a sortimente­t på bolaget. Skynda fynda.

HARD SELTZER

Dryck

Bäst beskriven som en highschool swimmingpo­ol lanseras den klassiska drinken bestående av kolsyrat vatten och vodka nu som RTD, i flera tappningar.

ALCOSENSE PRO

Teknik

Världens mest avancerade alkoholmät­are för hemmabruk är här. Don’t drink and drive kids.

LANTMÄNNEN­S VETEVODKA

Sprit

Mackmyra och Lantmännen har släppt en ekologisk vetevodka med toner av tropisk frukt. Finns på Systembola­get nu.

DE ÄTER UR DIN HAND, BABY

Bok

Nöjesguide­ns tidigare litteratur­redaktör Elis Monteverde Burrau har släppt sin andra roman. Han säger själv att det är Cindy Shermans samlade dagböcker. Vi säger läs den.

LOVE IS BLIND

Serie

Sällan har ett dejtingpro­gram vållat så äkta känslor som Netflix nya reality. Och nu pratar vi alltså inte om deltagarna.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden