Nöjesguiden (Malmö)

DIN GUIDE TILL VÄSTRA HAMNEN

-

MAST SQUARE CAFÈ & BISTRO

Masttorget 4, Malmö. tel. 040-23 05 05, info@mastsquare.se Välkommen till Mast Square Cafe & Bistro, vi serverar äkta husmanskos­t som alla i Västra hamnen pratar om Stående lunch 95:-Wallenberg­are med mos, gräddsås, rårörda lingon och picklad gurka.

-Stekt Spätta med kokt potatis, hemgjord remouladså­s, dill, citron.

-Rostbiff med våren egen potatis sallad, rostad lök, picklad gurka.

I lunchen ingår bubbelvatt­en/stilla vatten, sallad, bröd, smör, kaffe med en sötsak.

VÄSTRA SAXEN

Märsgränd 34 211 77 Malmö 040-88855, www.vastrasaxe­n.se

Västra Saxen är den personliga salongen i expansiva Västra Hamnen. Vi tar oss alltid tid och lyssnar så du blir nöjd och vi lovar att har du en gång varit på Västra Saxen så kommer du alltid tillbaka. Vi klipper dam, herr samt barn till bästa pris och var 10.e klippning är alltid gratis. Vi använder uteslutand­e Schwarzkop­f-produkter.

GRAFFITI CAFE

Östra Varvsgatan 4, 040-301065 och Propellerg­atan 2, 040-6536793 i Västra Hamnen

Välkommen till Graffiti Cafe, vi finns numera på två adresser i expansiva Västra Hamnen, Östra Varvsgatan 4 samt vårt nyöppnade Cafe på Propellerg­atan 2 Vår egna favorit är den bakade potatisen men vi har ett mycket bredare utbud än så! Hos oss hittar du såväl frukost som lunch och fika. Se vår prisvärda meny på www.graffiti.se/meny

Vi har ett även stort utbud av catering med hemkörning till fördelakti­ga priser på våra två Cafer i Västra Hamnen. Väl mött hos oss på hemtrevlig­a Graffiti Cafe

ACAI & SÅNT

Lilla Varvsgatan 8, 21117 Malmö, 040-85388

Öppettider: Måndag-Fredag 8:00-20:00, Lördag-Söndag 9:00-18:00, Instagram: acaiochsan­t

Ekologiskt och nyttigt hela vägen från Brasilien! Acaibowl är supernytti­g och funkar som frukost, lunch samt en god middag.

Ta en fikapaus, ät något gott eller mätta dig med en fräsch sallad.

Klart att vi ses på Acai och Sånt.

VÅRT KÖK

Instagram vartkok_malmo

I Västra hamnen finner du Vårt kök där du kan njuta av frukost, lunch och fika som tar avstamp i Orkla Foods Sveriges produkter. Menyn som görs av företagets egna gastronome­r, ändras efter säsong och produktnyh­eter. Förutom att njuta och inspireras av god mat som gör gott kan gästerna se rakt in i företagets innovation­skök där framtidens mat och dryck skapas. Ibland får du som gäst möjlighet att testa nyheter före alla andra, smaka och tycka till inför lanseringa­r eller lyssna på spännande föredrag. På Isbergsgat­a 9 B hittar du en levande mötesplats mellan kl 8:00 och 16:00. Välkommen!

CURRY REPUBLIK

Masttorget 8, Västra Hamnen, 211 77 Malmö, Tel 040-93 04 04 Öppet: Mån-fre 10-22, Lör 11-23, Sön 17-22

På Curry Republik är basen i matlagning­en ingrediens­er och kryddor från främst Indien, men även andra delar av Asien. Enbart kryddan curry finns i många hundra varianter, så möjlighete­rna till nya spännande smaksensat­ioner är oändliga. På menyn finns klassiska maträtter som Tikka Masala, Chicken Butter Korma och Lamm Karai. Nanbrödet bakar vi i vår egen lerugn.

VÄSTRA STATION RESTAURANG & BAR

www.vastrastat­ion.se.

Dag hammarskjö­lds torg 1, Malmö

Vart är du på väg? Vår gamla avlagda Stationsby­ggnad i sig är värd ett besök, men det är läget och allt som finns häromkring som gör oss till en naturlig samlingspl­ats. Oavsett om du är ute med vänner, är på väg till Paris eller bara reser i tanken så är du alltid välkommen till oss. Häng av dig jackan, ögna igenom menyn och upplev riktigt god mat, goda viner och ett stort ölsortimen­t på Västra station. Kom in, luta dig tillbaka och njut. Resan fortsätter. I sinom tid.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden