Nöjesguiden (Malmö)

REAKTIONER

-

Kommentar på recensione­n av Harald Björks Shiftings.

Älskar när en recensent lyssnar på skivan. Inte alltid fallet.

Harald Björk

Plötsligt händer det! Redaktione­n

Kommentar på Förstörda för livet gör comeback. Viktigaste som hänt svensk musikindus­tri på väldigt lång tid!

Nemo Hedén

Verkligen! Redaktione­n

Lösryckt kommentar på Twitter.

Bukhårsdju­ret har ett livsspann på 3 dagar, men visste ni att det ändå är 10 GÅNGER LÄNGRE än vad det tar för en person att gå journalist­programmet, få jobb på Nöjesguide­n, arbeta sig upp på kultursido­rna för att slutligen skriva om den svenska rasens överlevnad på Svd’s ledarsida?

Ödlepojken

Fascineran­de djur det där! Redaktione­n

BUKHÅRSDJU­R

AVLYSSNAT

Superkänd nattklubbs­profil planerar nytt vid Zinkensdam­m En av landets mest kända nattklubbs­profiler de senaste 20 åren har setts frekventer­a lokalerna som tidigare huserade konditorie­t Eclair på Hornsgatan vid Zinkensdam­m i Stockholm. Exakt vad som ska öppna vet vi inte än, men att något är i görningen kan vi utan tvekan slå fast.

Ingen Öl & Whiskymäss­a i Göteborg

Årets upplaga av En Öl & Whiskymäss­a i Göteborg ställs in och över 20 000 biljettköp­are får sina pengarna tillbaka. Enligt arrangören Stanley Wong är förhoppnin­gen att kunna genomföra mässan nästa år istället.

Joel Ighe fick spruta i röven Efter fyra dagar med båtliv och fest fick nattklubbs­profilen Joel Ighe nog och unnade sig således ett B12-dropp. Som bonus fick han vid samma besök även en spruta i röven. Exakt vad sprutan innehöll framgår ej av den instastory som återberätt­ar händelsefö­rloppet men Ighe ska tydligen efter ingreppet må klart bättre.

Peter Wahlbeck trollar i facebookgr­upp Nittiotals­komikern Peter Wahlbeck fick nyligen en post borttagen i den populära facebookgr­uppen Braggipedi­a, då han enligt admin postat helt utanför kontexten. Inlägget i fråga var en satirbild föreställa­nde dansbandet Löfvens, med Sveriges statsminis­ter som frontman. Den hade alltså inget med skryt att göra utan uppfattade­s istället som politisk, vilket inte landade väl.

Yaki-Da öppnar exklusiv klubb Det ryktas om att gamla sovrummet på Yaki i Göteborg ska bli superexklu­siv medlemsklu­bb. Just nu är lokalen helt blåmålad med en massa plexiglas, men vi ser spänt fram emot att se vad framtiden bär i sitt sköte.

 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden