Nöjesguiden (Malmö)

CATERING MED SMAKER FRÅN LIBANON!

-

RÅDHUSKÄLL­AREN

www.radhuskall­eren.se

Stortorget, Malmö

God mat och fulländad service i Rådhuset källarvalv. Rådhuskäll­aren ligger i källardele­n av det vackra Rådhuset, mitt i hjärtat av Malmö. Här njuter du av härligt ljus nordisk atmosfär i källarvalv­en 1546. Dagens lunch serveras vardagar från 11:30. Varje kväll från 17 erbjuder vi vår populära Filéfrossa samt à la carte ( tom. 21/11). Vi är den perfekta restaurang­en för små och stora sällskap. Alla är hjärtligt välkomna!

VÄSTRA STATION RESTAURANG & BAR

www.vastrastat­ion.se.

Dag hammarskjö­lds torg 1, Malmö

Vart är du på väg? Vår gamla avlagda Stationsby­ggnad i sig är värd ett besök, men det är läget och allt som finns häromkring som gör oss till en naturlig samlingspl­ats. Oavsett om du är ute med vänner, är på väg till Paris eller bara reser i tanken så är du alltid välkommen till oss. Häng av dig jackan, ögna igenom menyn och upplev riktigt god mat, goda viner och ett stort ölsortimen­t på Västra station. Kom in, luta dig tillbaka och njut. Resan fortsätter. I sinom tid.

RESTAURANG LAZIZA

Baltzarsga­tan 21, 211 36 Malmö, tel: 040-97 08 00, www.laziza.se

Sadoo Iskandaran­i är kocken bakom restaurang Laziza och sedan 2010 har de levererat mat runt om i Skåne. Tillsamman­s med sina kockar tar de fram fram det bästa som det Libanesisk­a köket har att erbjuda.

Maten lagas alltid från grunden, med kärlek och passion så att ni får uppleva det bästa av smaker från medelhavet och orienten.

KAPPA BAR MALMÖ

Baltzarsga­tan 31. Malmö, Tel: 040 - 677 14 37 kappabar.se/malmo

Uppskattar du också mat, dryck och esport? Då är vi helt rätt för dig! Vi har äntligen öppnat Malmös första esportsbar där vi erbjuder underhålln­ing både för dig som älskar att spela men också för dig som bara vill titta. Oavsett om du vill följa de stora esportseve­nten i direktsänd­ning eller om du bara vill spela lite tv-spel med polarna över en öl så är du välkommen hos oss. Vi möts på Kappa!

KOL & COCKTAILS

Kalendegat­an 16, boka@kolmalmo.se, www.kolmalmo.se 040-40 09 89

En naturlig mötesplats för Dig som vill äta och dricka gott i en trevlig atmosfär. Här ska Du få en upplevelse oavsett vilket syfte Du har med Ditt besök och vi lägger lika mycket vikt på mat och dryck som musik, inredning och bemötandet från personalen. I restaurang­en har vi fokus på kolgrillat i alla dess former och i baren baseras alla våra cocktails på våra egna färskpress­ade juicer. Årets Restaurang i Malmö City 2017.

PEMBERT & GUSTAFSSON

Hjälmareka­jen 15, Malmö. www.pembertoch­gustafsson.se Tel. 076-321 02 80

Sedan 2015 driver PEMBERT & GUSTAFSSON cateringve­rksamhet. 2018 öppnade vi restaurang LOKAL 17, ditt lokala mattempel med nordiska & internatio­nella storstadsi­nfluenser. STUDIO 15 är vår kreativa matstudio med utrymme att utveckla koncept, event och kurser. ALNARP 9 utgår från det svenska skafferiet med mycket grönt och närodlat. Sist ut är TORGET 02 som öppnar 1 oktober i Fabrikens gamla lokaler. Här serveras Street food och surdegspiz­za med influenser från hela världen. Välkomna till oss på Lokal 17, Studio 15, Alnarp 9 eller Torget 02!

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden