Nöjesguiden (Malmö)

VERONICA MAGGIO GÖR HEMLIG SPELNING

- Enligt arrangören kommer FHM:s riktlinjer att följas.

I FEM MÅNADER har det nu varit förbjudit med offentliga sammankoms­ter med fler än 50 personer. Förbudet är straffsank­tionerat och den som ändå väljer att anordna en sådan sammankoms­t riskerar såväl böter som fängelse upp till sex månader.

INRIKESMIN­ISTER MIKAEL DAMBERG (S) och kulturmini­ster Amanda Lind (MP) har båda utlovat besked inför framtiden, men ännu ser ingen ljusning ut att vara runt hörnet.

– Vi har inte fått någon indikation på att det kommer att ändras. Det finns ingenting i horisonten, den frågan har inte ens dykt upp, säger Per Engström, nationell kommenderi­ngschef för polisens hantering av coronakris­en till SVT.

HANS EGEN KVALIFICER­ADE gissning är emellertid att det kommer att dröja innan taket på 50 personer vid kultureven­emang höjs.

– I slutet på september borde vi kanske kunna se vart vi är på väg.

DU SOM HAR rört dig i Stockholm den senaste veckan har garanterat sett affischern­a med Veronica Maggioeste­tik där sångerskan annonserar efter hjälp med en kommande fest. Nu avslöjar Red Bull att det rör sig om ytterligar­e en upplaga av Secret Gig – konceptet som tidigare har gästats av Robyn, Timbuktu och Mando Diao. ÅRETS UPPLAGA GÅR av stapeln den 29 augusti någonstans i Stockholm, och som vanligt är den exakta platsen hemlig. Det går inte att köpa biljett till kvällen, utan fansen uppmanas att hjälpa till och bidra med specifika prylar såsom popcornmas­kiner och konfetti. För att delta i tävlingen måste du ha fyllt 18 år.

Årets upplaga av Red Bull Secret Gig är här.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden