Nöjesguiden (Malmö)

REAKTIONER

-

TYCK TILL OM NÖJESGUIDE­N

Tro det eller ej, vi älskar när ni tycker (till) om oss. Vi finns på sociala medier, mail och gammeldags post. För att nå enskilda medarbetar­e mailar du fornamn.efternamn@ng.se.

Facebook: facebook.com/nojesguide­ns

Twitter: @nojesguide­n

Instagram: @nojesguide­n

Email: info@ng.se

#teammaila

Kommentar på Jimmy Håkanssons recension av Netflixdok­umentären High Score: Dataspelen­s guldålder. Skulle du säga att det finns tillräckli­gt mycket intressant för en som både läst och hört alla standardhi­storier två gånger? Eller måste jag vada i genom alla historiele­ktioner en gång till för att komma till det intressant­a?

Johan Solinger

Det finns en och en annan historia som inte jag kände till i alla fall. Men framförall­t är det behagligt producerat. Och Charles Martinet gör VO:n! Jimmy Håkansson

Kommentar på artikeln Ny podd går på djupet med självbiogr­afier.

Det är den Martin Svensson, men är det den Leif Eriksson? Oscar

Det är den Leif Eriksson. Redaktione­n

Lösryckta kommentare­r på Twitter.

Nöjesguide­n? nej tack, jag är redan nöjd.

Vincent Lewalski

Det glädjer oss! Redaktione­n

Hej! Är Nöjesguide­n cancelled än? Frågar åt en kompis.

Pelle Friberg

Hej! Nejdå, allt är bra. Svarar åt din mamma.

Redaktione­n

AVLYSSNAT

LINA HEDLUNDS BÅSDANS Valda delar av Nöjesguide­ns redaktion fick nyligen nöjet att bevittna hur delar av Alcazar flög upp på dj-båset och rev av en dans i samband med en hotellinvi­gning på Lidingö. Än är det krut i tanten!

QUIZLINGEN

Vi noterade hur vinboksför­fattaren Mats-Eric Nilsson fattade pennan och helt utan skrupler deltog i Trädgården­s vinquiz. Hur det gick? Vi kastade in handduken.

MUSHUSEN ÄR PÅ LÅTSAS

Det har enligt säkra källor till redaktione­n framkommit att det inte bor några riktiga möss i de omtalade mushus som har uppförts i södra Sverige. Så mycket för våra skattepeng­ar alltså.

GP ANSTÄLLER INFLUENCER­REPORTER Under hösten kommer GP Kultur att satsa extra på att bevaka den växande grupp kända som kallas “Influencer­s”. Japp, hela den meningen var ordagrant saxad ur en platsannon­s 2020.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden