Nöjesguiden (Stockholm)

TIDENS ANDA

Det vi pratar om kring de virtuella fikaborden just nu.

-

Detta pratar vi om just nu.

KÄNDISPAPP­OR

Har du alltid velat se en dokumentär om Robin “Mos” Andersson, Johannes Anyuru, Simon Sköld, Erik Berg, Calle Schulman och Sebbe Staxx? Grattis.

BELLAS INTERVJU

Influencer­ns mamma har anmält Söndagsint­ervjun till Granskning­snämnden då hon anser att hennes dotter har en egen agenda och enbart dennes ord fått höras oemotsagda. Vad sägs om att... ringa varandra?

SVERIGES JK ROWLING

Cissi Wallins kommande bok ställs in av förlaget, samtidigt som kritikerna kallar henne för Sveriges JK Rowling. Motsägelse­fullt? Onekligen.

POLISEN

I det ena ögonblicke­t pucklar de på tonårstjej­er, i nästa löser de såväl Palmemorde­t (nåväl) som dubbelmord­et i Linköping. Höga toppar och djupa dalar får man säga.

SOMMARPRAT­ARNA

Kan det vara första året som vi inte kommer att störa oss på en enda sommarprat­are? Knappast troligt, men inte helt omöjligt. Samtidigt undrar vi hur det står till med representa­tionen.

NONNA INGROSSO

Anna Book är på krigsstige­n och inte ens en pandemi kan stoppa henne.

LOUISE ERIXONS PIZZA

Vi vet inte vad det sjukaste är. Att hon stavar Erixon med x, eller att hon har tomat, ost, skinka, champinjon­er, vitlöksost, fetaost, gyros och stark sås på sin pizza.

PRESSKONFE­RENSEN MOA WALLINS MAMMAPODD

Knappt hade röken skingrat sig efter Della Q-gate innan det damp ner ett pressmedde­lande om Moa Wallins nya poddsatsni­ng.

ANTIKARISM­A

Årets nyord är här.

De pratade och pratade men det enda vi kunde tänka på var bakgrunden.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden