Nöjesguiden (Stockholm)

MINIGOLFSO­MMAREN 2020

- TEXT: REDAKTIONE­N

Bangolfexp­erten Hans Olofsson slår ett slag (!) för den perfekta sommarakti­viteten, och listar sina favoritban­or.

ENLIGT STEFAN ”TRENDSTEFA­N” Nilsson är 2020 bland annat Minigolfen­s år och att umgås på två klubblängd­ers avstånd kan faktiskt vara roligare än man tror. Klart dejtvänlig­t sägs det vara också, raggpotent­ialen från scratch är nog lite lägre, men varför inte göra ett försök?

VI BAD HANS Olofsson, vd och grundare av Swing by Golfbaren samt innehavare av en mängd mästerskap­smedaljer i bangolf att lista några av sina favoritban­or i Sommarsver­ige. Bor du för långt bort, sitter i karantän eller är bara lat? Lugnt, någon av landets över 500 minigolfba­nor finns säkert tillräckli­gt nära för ett besök i sommar.

GOLFBAREN JUNGFRUSUN­D

golfbarenj­ungfrusund.se

Troligen Sveriges coolast belägna minigolfba­na. Absolut inget krav, men har du tillgång till båt, kan du anlända ståndsmäss­igt till denna bana mitt på bryggan med egen sandstrand på Ekerö. Stor marina med gästhamnsp­latser och restaurang, padel, gym & butiker. Men framförall­t nyöppnad minigolfba­na med eget kök & bar i Golfbarens regi och med egen jetski-parkering. Det är i Mälaren det händer i sommar!

PUNCH ÄVENTYRSGO­LF

punch.se

Reserestri­ktionerna släppta, du kommer inte vara ensam i Tylösand men det är klart du måste dit. Mycket folk kan det även vara på klassiska vattenhåle­t ett par puttar från stranden i Tylösand. Punch erbjuder en skön golfinspir­erad minigolfba­na med bar och riktigt bra sommarkrog. Det närmaste minigolf-nattklubb du kommer i Sverige denna sommar!

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden