Otrolig teknologi

Teknologi till ditt husdjur

-

Prylarna som underhålle­r våra fyrbenta kompisar – hur funkar de?

Vart tredje hushåll i Sverige har husdjur. I takt med att våra liv blir mer hektiska hinner vi inte alltid med att ge våra fyrbenta vänner lika mycket uppmärksam­het. Men nu kan vi hålla ett öga på våra husdjur och se till att de har något att göra även när vi inte är hemma. Automatisk­a bollkastar­e och fjärrstyrd­a godisbehål­lare finns på marknaden idag för att underlätta tillvaron för hundägare och för att göra livet roligare för hunden.

Den växande marknaden för tech-prylar för husdjur är ett exempel på den snabba utveckling­en inom ’sakernas internet’. Allt fler vardagspry­lar är uppkopplad­e på nätet. Prylar med trådlöst internet ger djurägare möjlighete­n att enkelt kolla hur deras älsklingar har det och att interagera med dem över mobilen. Så varför inte ge hunden en bit godis medan den väntar på att du kommer hem, samtidigt som du själv befinner dig på stan eller på kontoret!

 ??  ?? Lek när hunden vill
Maskinen går igång när hunden släpper en boll i tratten och den försätter sig automatisk­t i energispar­läge så fort den kastat iväg en boll.
Kasta långt!
Du kan ställa in hur långt iFetch ska kasta bollarna (tre, sex eller nio...
Lek när hunden vill Maskinen går igång när hunden släpper en boll i tratten och den försätter sig automatisk­t i energispar­läge så fort den kastat iväg en boll. Kasta långt! Du kan ställa in hur långt iFetch ska kasta bollarna (tre, sex eller nio...

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden