Partille Tidning

Partilletr­ion släpper jullåt – skänker pengar till behövande

- Helena Fredriksso­n helena.fredriksso­n@partilleti­dning.se

På fredag den första december släpper Partilletr­ion i form av Jennifer Götvall, Simon Ljungman och David Levinsson låten ”Vinternatt”. Och alla pengar ges oavkortat till Räddningsm­issionens arbete. – Det känns bra att kunna ge något ekonomiskt och inte bara hopp till människor genom låten, men kombinatio­nen är oslagbar, säger Jennifer Götvall.

Vintern har tagit ett grepp om Partille och kylan biter hårt i kinderna under dagarna som dagligen reduceras på ljusa timmar. Men det finns några som vill sprida hopp i vintermörk­ret.

Partilles sångfågel Jennifer Götvall släpper tillsamman­s med Simon Ljungman och David Levinsson låten ”Vinternatt” den första december. Efter en månads intensivt arbete i studion hoppas de kunna sprida ljus och hopp i mörkret.

– Det har varit en ganska kort process egentligen. Det är bara några veckor sedan vi satte bollen i rullning. Idén kom ifrån David Levinsson som tillsamman­s med Magnus Boqvist hade börjat skriva låten för några år sedan, men fastnade. Jag fick frågan om att skriva klart den och sedan var det direkt in i studion för att spela in den, berättar Jennifer.

Trion hoppas kunna sprida hopp och ge lite ljus i mörka tider. För att göra detta väljer de att donera alla intäkter till Räddningsm­issionens arbete.

Har ni någon spelning inplanerad i samband med låtsläppet?

– Vi har ingen livespelni­ng planerad i nuläget. Men vi ska framföra låten live i P4 Göteborg nästa onsdag. Då kommer någon från Räddningsm­issionen även berätta om deras arbete under julen, säger Jennifer.

Har du, Simon och David fler samarbeten inplanerad­e?

– Vi har inget inplanerat i nuläget, men vi hoppas allihop på att kunna hitta fler tillfällen framöver. Vi har många gemensamma bekanta inom branschen, så det finns alltid möjlighete­r för olika samarbeten.

 ?? BILD: DAVID AHNSTEDT ?? Simon Ljungman, Jennifer Götvall och David Levinsson.
BILD: DAVID AHNSTEDT Simon Ljungman, Jennifer Götvall och David Levinsson.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden