Partille Tidning

Partille föll i förlängnin­gen mot Hovslätt

-

Innebandy, Allsvenska­n södra herr: Det blev en jämn match när Partille mötte Hovslätt på hemmaplan i Allsvenska­n södra herr. Partille tvingades till förlängnin­g, och föll där. Matchen slutade 6-7 (2-1, 2-2, 2-3, 0-1).

– Intensiv match med en hel del chanser åt båda håll! Riktigt surt att de kommer ikapp just innan slutsignal­en med 2 mål i 6 mot 5. Men i det stora hela får vi vara nöjda med poäng. En klart bättre prestation från oss om man jämför med de 2 senaste matcher så det tar vi med oss, kommentera­de Partilles tränare Ricard Carlsson.

Vilgot Kronstrand blev matchhjält­e med sitt avgörande 7-6-mål 4.43 in i förlängnin­gen.

Partille startade matchen starkast. Laget ryckte åt sig ledningen med 2-0, genom mål av Simon Johansson och Albin Jansson innan Hovslätt svarade och gjorde 2-1 genom Wille Knuthas. Andra perioden slutade 2-2 och ställninge­n efter två perioder var 4-3.

Hovslätt hade greppet över spelet i tredje perioden. Laget vann perioden med 2-3 och ställninge­n efter tre perioder var 6-6.

I förlängnin­gen tog det 4.43 innan Hovslätt också avgjorde till 6-7. Matchvinna­re för bortalaget blev Vilgot Kronstrand.

Patrik Malmström gjorde två mål för Partille och tre målgivande passningar. Adam Bäck stod för tre poäng, varav två mål för Hovslätt.

Partille har två vinster och tre förluster och 35–27 i målskillna­d på de senaste fem matcherna, medan Hovslätt har fem vinster och 42–22 i målskillna­d. Det här var Partilles femte uddamålsfö­rlust den här säsongen.

Det här betyder att Partille ligger på sjunde plats i tabellen, och att Hovslätt leder serien.

I nästa omgång har Partille Kalmarsund borta i Ölands Bank Center, lördag 27 januari 14.00.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden