Partille Tidning

Andre Landin nätade i Partilles förlust

-

Innebandy, Allsvenska­n södra herr: Partille förlorade hemmamatch­en mot FBC Lerum i Allsvenska­n södra herr på onsdagen. 2-6 (0-0, 1-4, 1-2) slutade matchen.

– Deras första femma har helt klart fått en nytändning med Bäckman. Idag vinner de match helt å hållet själva! Vi fick inte stop på dem alls samtidigt som de nollande vår! Vi har svårt att hitta den rätta formen och målet just nu. Får bita ihop och komma igen, kommentera­de Partilles tränare Ricard Carlsson.

Den första perioden slutade 0–0. I andra perioden var det FBC Lerum som var starkast. Laget vann perioden med 1-4.

Partille reducerade till 2-4 med 1.13 kvar att spela på nytt genom Andre Landin på pass av Patrik Malmström. Men mer än så orkade Partille inte med.

FBC Lerum ökade ledningen till 2-5 med 20 sekunder kvar att spela ännu en gång genom Joel Ekström framspelad av Tim Sandblom.

FBC Lerum punkterade matchen med ett 2-6-mål med 16 sekunder kvar att spela återigen genom Fredrik Bäckman på pass av Tim Sandblom. Det fastställd­e slutresult­atet till 2-6.

FBC Lerums Joel Ekström stod för fem poäng, varav tre mål och Fredrik Bäckman gjorde två mål och spelade fram till ett mål.

Partille har en vinst och fyra förluster och 24–30 i målskillna­d på de senaste fem matcherna, medan FBC Lerum har fyra vinster och en förlust och 39–26 i målskillna­d.

Det här betyder att Partille ligger kvar på sjätte plats i tabellen, och FBC Lerum på fjärde plats.

Nästa motstånd för Partille är Warberg. Lagen möts onsdag 14 februari 19.00 i Sparbanken Wictory Center.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden