PC-Tidningen

Hitta de billigaste resorna på internet

Tack vare internet är det enkelt att hitta billiga resor, eftersom du kan jämföra priser mellan olika flygbolag och hotell. På så sätt hittar du det mest förmånliga priset och kan dessutom se när det är billigast att resa. På hemsidor som Travelmark­et, Ex

-

Hotell kan både vara dyra och sakna charm. Ett alternativ är att hyra rum eller bostad av vanliga privatpers­oner i stället. Det kan du göra på hemsidan Airbnb, där både privatpers­oner och företag hyr ut lägenheter och hus. På adressen här under kan du läsa mer om hur du använder Airbnb.

www.pctidninge­n.se/airbnb

2

Om du till exempel vill hitta bra ställen att äta på, ska du klicka Restaurang­er 2 .

På en semester är det mängder med informatio­n och dokument att hålla reda på. Google Keep gör det enkelt att anteckna och spara bilder av exempelvis biljetter och pass. Med Google Keep får du dessutom tillgång till dem på nätet, så om du förlorar din telefon kan du fortfarand­e komma åt dina anteckning­ar. Du kan även dela dem med andra, så att alla har all relevant informatio­n.

För att hitta till attraktion­er, sevärdhete­r, hotell och restaurang­er, kan det behövas vägvisning. Då är Google Maps det självklara valet eftersom karttjänst­en är enormt detaljerad och väldigt enkel att använda. Dessutom går det att få vägvisning oavsett om du färdas till fots eller med bil, på cykel eller med offentliga färdmedel.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden