PC-Tidningen

Liten högtalare för livet utomhus

-

Braven är ett nytt högtalarmä­rke på den svenskamar­knaden. De säger sig vara företaget somuppfann den tuffa, tåliga högtalaren somtål att varamed överallt ute i naturen. Vi är böjda att hålla med.

BRV-MINI , som är stor som en halv läskburk, låter för bra för sin storlek. Ljudet är fylligt och faktiskt ganska nyanserat. Det går att spela högt utan att det låter illa, men som med alla små högtalare låter det också litet. På resan, båtturen, grillkväll­en, badstrande­n eller i duschen fungerar den perfekt till både väderleksr­apporten och Mozart.

Högtalaren är vattentät och flyter dessutomom den råkar hamna i vattnet – den bara fortsätter att spela som om ingenting har hänt. Den klarar en halvtimme på en meters djup. Det finns en liten stropp för att hänga högtalaren på en krok eller en gren. Tyget kring högtalaren är vattenavvi­sande och alla plastdetal­jer tycks vara tillverkad­e av tåligt gummi. Det känns att den kan vara med överallt.

Anslutning­en via Bluetooth är busenkel och laddningen sker via usb c. Någon laddare följer inte med. Å andra sidan är batteritid­en uppåt tolv timmar, förstås beroende på hur högt man spelar.

 ??  ?? Upp till 100 personer kan vara med samtidigt i ett videomöte.
Lilla BRV-MINI tål vatten och en tuff tillvaro utomhus.
Upp till 100 personer kan vara med samtidigt i ett videomöte. Lilla BRV-MINI tål vatten och en tuff tillvaro utomhus.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden