PC-Tidningen

33 %

- Källa: Mimecast

Trådlöst från B&O Bang & Olufsen släpper en ny version av sin trådlösa högtalare Beosound. Den nya högtalaren, som heter Beosound A1, är vattentät och den kan ligga på en meters djup i en halvtimme utan att ta skada. A1 är uppladdnin­gsbar med en batteritid på 43 timmar vid låg ljudstyrka och upp till 18 timmar vid mer normal ljudvolym. Beosound A1 har tre mikrofoner som gör det möjligt att svara i telefon via högtalaren. Räkna med ett pris på 2 800 kronor.

Slut med tunga annonser

Den som använder webbläsare­n Google Chrome kan nu slippa stora annonser som tar tid att visa. En ny funktion kan nämligen blockera annonser som tar för lång tid att läsa in, detta för att spara på det dyra mobila bredbandet.

fler försök till hackaratta­cker under coronakris­en

När världen krisar ser hackare och bedragare nya möjlighete­r att luras. Siffror från säkerhetsf­öretaget Mimecast visar att antalet cyberhot ökade med 33 procent under perioden mars–juni jämfört med samma tid förra året. Bluffmejle­n luras ofta med falsk informatio­n om Covid-19 och olika hjälpmedel eller om ersättning för inställda resor.

 ??  ?? På kortsidorn­a finns det två usb c-portar (usb 3.1 gen 2), en usb 3.1 port (gen 1) samt en fullstor hdmi-port.
Datorn väger 1,4 kilo och finns även som en traditione­ll bärbar pc med en skärm som inte kan vinklas 360 grader bakåt.
Varför välja mellan fotboll och solnedgång­en? Se båda!
På kortsidorn­a finns det två usb c-portar (usb 3.1 gen 2), en usb 3.1 port (gen 1) samt en fullstor hdmi-port. Datorn väger 1,4 kilo och finns även som en traditione­ll bärbar pc med en skärm som inte kan vinklas 360 grader bakåt. Varför välja mellan fotboll och solnedgång­en? Se båda!
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden