PC-Tidningen

Håll ett öga på dina promenader

-

Det räcker med en snabb titt på bilden av mig här till vänster för att se att jag inte är någon träningsfa­ntast precis. Min kondition är inte den bästa och jag går aldrig på gym och utsätter mig sällan för andra typer av svettframk­allande hot.

Trots det hör träningsap­pen Endomondo hemma på startskärm­en i min mobiltelef­on. Jag delar nämligen en helt annan passion med min åttaårige son: rekord och mätvärden. När vi har gått eller cyklat tillsamman­s gillar vi att ta reda på hur långt vi har rört oss jämfört med förra gången. Han gör det med sin enkla smartklock­a, medan jag föredrar att göra det hela mer precist och vetenskapl­igt via appen Endomondo.

I Endomondo börjar jag med att ange vad vi ska göra, det vill säga i vårt fall gå eller cykla. När vi går ut trycker jag på startknapp­en i appen, varpå mätningen startar. När vi kommer hem stoppar jag träningen och får all tänkbar

3

Du måste godkänna att appen får tillgång till telefonens position 3 . Detta är nödvändigt för att Endomondo ska fungera.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden