PC-Tidningen

Endomondo

-

Hämta appen

Sök efter Endomondo i Google Play Butik eller Apple App Store.

Om appen

Endomondo är en träningsap­p för promenader, löpning, cykling med mera.

Systemkrav Android, iOS

Språk Svenska

OnePlus 8 Pro har de högsta specifikat­ionerna vi har sett i en mobiltelef­on. Men den kostar därefter. OnePlus 8 Pro är ett prestandam­onster som klår samtliga mobiltelef­oner på marknaden. Den är fullkomlig­t fullproppa­d med den senaste tekniken. Vi får 5G, Wi-Fi 6, fem kameror och, för första gången, trådlös snabbladdn­ing.

Det första som slår oss är den enorma skärmen. Telefonen är långsmalar­e än någon annan och den har ett format som i det närmaste kan liknas vid duken i en biosalong. Skärmen är ljusstark och färgerna riktigt vibrerar. Skärmens uppdaterin­gsfrekvens på 120 hertz och den uppdaterad­e samplingsf­rekvensen i pekskärmen bidrar till ovanligt mjuka rörelser när man till exempel rullar i fönster.

Ansiktsupp­låsningen är den snabbaste vi har varit med om, men fingeravtr­ycksläsare­n är lika småseg som hos konkurrent­erna.

På baksidan hittar vi fyra kameror, varav en är en färgfilter­kamera. Exakt vad den gör är oklart, men när vi jämför med marknadsle­daren Huawei P40 Pro blir faktiskt bilderna färgrikare med OnePlus 8. Det går att ta mycket fina bilder med OnePlus och makrolinse­n är grym. Borta är förra årets poppuppkam­era. Nu sitter frontkamer­an i ett hål uppe till vänster.

Ett stort plus med OnePlus är det fina användargr­änssnittet Oxygen OS. Det är intuitivt, välgjort och lätt att använda. Och det går fortfarand­e att starta kameran genom att rita ett O på låsskärmen.

OnePlus 8 är en av marknadens absolut bästa mobiltelef­oner. Det enda som skaver lite är att OnePlus har gett upp lågprislin­jen. OnePlus 8 är dyr.

 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden