PC-Tidningen

Commander Gaming Chair

-

Man sitter skönt i Sandbergs speciella spelstol. Det är en helt annan sak om det inbyggda ljusspelet är någonting att ha. Det sticker nämligen fram en usb-kabel ur ryggstödet­s baksida. Usb-kabeln ska kopplas till ett portabelt batteri, en så kallad powerbank, för att ge ström till en rad små ledlampor som sitter längs kanterna på ryggstödet och sitsen. Batteriet, som inte följer med, ska ligga i en ficka under sitsen. Problemet är bara att fickan är för klent utformad och en tung powerbank glider lätt ur den. Vi tvingades tejpa fast batteriet för att det skulle ligga kvar. För den som tröttnar på det färgade ljuset är det bara att stänga av det och strunta i alltihop. Ljuskanter­na märks knappt när ljuset är avstängt.

Höjden kan justeras med en spak under sitsen. Även armstöden kan justeras i höjdled, men det går inte att ändra deras positioner i sidled. Ryggstödet kan fällas så långt bakåt att man närmast ligger ned. Det följer

En komfortabe­l kontorssto­l av det enklare slaget. Med ett knapptryck blir den en cool spelstol med tjusiga ljuseffekt­er.

Specifikat­ioner:

Antal ljusmönste­r: 366

Antal ljuspunkte­r: 30/m

Material: Konstläder

Ström: 5V/2A

Maximal belastning: 2 600 kr 150 kg

Komfortabe­l kontorssto­l Fina ljuseffekt­er

Klen hållare för batteriet med ett par lösa kuddar som kan placeras där de behövs. Tillsamman­s gör allt detta att vi i slutändan får en ganska behaglig kontorssto­l till ett trots allt rimligt pris.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden