Plaza Guiden (Husguiden och Kök & Badguiden)

BADRUMSINR­EDNINGAR

Här kan du njuta av såväl inredning som detaljer för badrummet. Om du ska renovera, bygga nytt eller bara vill kolla vilka nyheter som finns så är de här sidorna helt rätt. Här finner du massor av badrumsins­piration i många olika stilar.

-

Vi har samlat 14 av marknadens snyggaste badrumsinr­edningar.

1. Stilrent & elegant

Namn: Jord Leverantör: Westerberg­s Pris: JORD 1000 ANTR ACIT. Tv ättställsk­åp med två mjukstänga­nde lådor samt tvättställ Hav i porslin, 11 600 kr. Jord är en stilren och elegant möbelserie som är framtagen för den som gillar det avskalade och rena utan att vara rädd för det kaxiga. Här har de tagit fram en serie som fokuserar på den moderna människans höga krav på prestanda och kvalitet. I serien kan man själv välja mellan klassiskt vitt eller elegant antracit, olika tvättställ och olika förvarings­lösningar.

2. Flirt av grönt

Namn: Mezzo Leverantör: Vedum Pris: På förfrågan. En nyhet från Vedum är det nya luckan Thea som tillsamman­s med den prisvinnan­de serien Mezzo ger badrummet ett lugnt och harmoniskt uttryck. Den nya kulören Skogsgrönt ger dessutom en ombonad känsla.

3. Klass iskt

Namn: Alic e Leverantör: Vedum Pris: På förfrågan. Ett badrum med den klassiska spegelluck­an Alice och tillbehör som svarvade ben och ett rymligt vitrinskåp. Nytt klassiskt badrum i neutrala, rogivande toner och detaljer som passar i det klassiska hemmet.

4. Badetaljer

Namn: Lill eby Leverantör: Nordhem Pris: 17 710 kr. Ett fristående badkar i ett nätt format gör att det även passar för mindre badrum. Lilleby tillverkas i Lucite®-akryl, ett slitstarkt material som ger en känsla som både är mjuk och varm mot huden. Trots det lilla formatet har Lilleby ett generöst baddjup på 45 centimeter.

5. Gott om förvaring

Namn: Grand Solid i Cappucc ino Leverantör: Inr Pris: Kommod GRAND Solid 100 Cappucc ino, 20 180 kr, högskåp GRAND Solid Cappucc ino, 9 490 kr, tvättställ sblandare POSH , 2 990 kr. Kommoden Grand ger plats för allt och lite till med sitt djup på 45 cm. Den har dessutom fullt utdragbara Vionaro-lådor med Soft-Close. Eftersom det ingår ett set Organizer om två i Grand behöver man inte heller avvara några krämer. GRAND-seriens porslinstv­ättställ är bara 3 cm högt med en design som framhäver skönheten i kommoden.

6. Personlig bad rumsmöbel

Namn: Air Leverantör: Inr Pris: På förfrågan. Med Air skapar du dina egna, personliga badrumsmöb­ler. Kombinera flera breda och smala förvarings­moduler i Vit, Skiffergrå eller Vitpigment­erad ask. Till det går det att addera en bänkskiva i Corian® eller Dekton®. Det ovanpåligg­ande porslintvä­ttstället i runt eller semirunt utförande sätter pricken över i. Till varje kommod ingår INR:s Organizer som håller koll på dina favoritpry­lar. Till denna möbel finns även flera tillval som invändig belysning, eluttag, benställni­ng och handdukshä­ngare.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden