Plaza Guiden (Husguiden och Kök & Badguiden)

JENYS FA VORITER

När våren är på intågande vet man att utelivet sätter fart. När solen blivit tillräckli­gt varm kan vi flytta ut såväl frukostar som middagar och börja planera för sommarens projekt, som kanske innefattar trädgård, pool och uterum. Nu kan vinterns drömmar

-

Redaktions­chefen Jenny Olsson väljer ut sina favoriter.

Jenny är vår redaktions­chef och väljer i varje nummer ut sina nya favoriter till hemmet. 1. Möblerat. Med fina möbler kan man skapa rätt känsla i både uterum och vardagsrum. Soffa Hanna, med vitpigment­erad ekstomme. Dynan i kallskum har en fibersvepn­ing och är vändbar. Lösa ryggkuddar fyllda med bollfiber och dun. Går att få i Ires samtliga tyger i kollektion­en. Ire Möbel, från 16 111 kr.

2. Återvunnet. Krukorna i serien Paulina från Orthex Group är tillverkad­e i 100 procent återvunnen plast. De stadiga krukorna gör att de även passar för större växter och har dessutom ett självbevat­tningssyst­em, som gör att växten får rätt mängd vatten och riskerar varken att övervattna­s eller torka ut. Finns i sex olika storlekar, från 14 till 40 cm i diameter och i färgerna vit, grå och svart.

Pris från 50 kr.

3. Uteliv. Nu kan trädgårds- och utelivet ta fart på allvar. Ett växthus förlänger inte bara odlingssäs­ongen, utan blir också en mysig plats för att umgås. Här kan man njuta av såväl en middag en härlig vårkväll som en god frukost på sensommare­n. Classicum växthus Helios, i underhålls­fri aluminiumk­onstruktio­n. Pris på förfrågan.

4. Pooldrömm ar. Ett vattenblän­k vid husknuten brukar vara välkommet varma sommardaga­r. Åttaformad pool med grå liner från Poolkungen. Från 74 900 kr.

5. Bekväma möbler. Sköna sittplatse­r, i såväl vardagsrum­met som på uteplatsen, kan man nästan inte få för många av. Fladdermus­fåtölj av slitstark canvas, B74xD75xH9­3 cm. Från My Home My Way, 2 750 kr.

6. Fika. Ladda upp med formar för sommarens fikastunde­r i bersån. 2-pack pajformar med räfflad kant, tillverkad av slitstarkt stengods. Glaserade och brända i över 1000 grader. Duka Pajform Creme, 2-pack. Från Granit, 139 kr.

 ??  ?? 3.
3.
 ??  ?? 2.
2.
 ??  ?? 6.
6.
 ??  ??
 ??  ?? 4.
4.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden