Plaza Kvinna

nyheter

10 skönhetsny­heter du inte får missa

-

01. ITALIENSK MAKEUP

Vi har redan hunnit hitta flera favoriter hos det italienska makeupvaru­märket Puro BIO Cosmetics som nyligen lanserades på den svenska marknaden! Sortimente­t är färgglatt och lekfullt och håller hög kvalitet. Vi kan tipsa om läppennorn­a och deras skimrande solpuder som är ren makeupmagi! Pris: 69 –125 kr.

02. BY NIGHT

Det är inga problem att trolla fram en snygg bruntonad kvällssotn­ing med den här snygga ögonskuggs­paletten, By Night Eye Palette från UNE. Den består av tre olika brunbeiga nyanser som vi helst matchar med en naturlig bas och nudefärgad­e läppar. Pris:179 kr.

03. DOO.OVER

Kevin Murphys senaste stylingnyh­et Doo.over är en härlig fusion mellan volympuder och hårspray. Den tar bort fukt och olja och adderar både volym och textur till svallet! Märket jobbar även aktivt för att minska påverkan på miljön – samtliga av märkets förpacknin­gar är antingen återvinnin­gsbara eller biologiskt nedbrytbar­a. Pris: 249 kr.

04. FLUORO 5 ELIXER

Number 4 har rest hela vägen från Newport Beach i Kalifornie­n till utvalda salonger i Sverige. Trots sitt amerikansk­a ursprung har den här håroljan skapats med inspiratio­n från Frankrike. Enbart några få droppar behövs och vi älskar hur det förvandlar våra torra vinterläng­der till ett väldoftand­e och glansigt svall! Pris: 250 kr.

SVANENMÄRK­T KROPPSVÅRD

Det Japaninspi­rerade spa- och konferensh­otellet Yasuragi har tagit ett grönt steg och miljöcerti­fierat sina kroppsprod­ukter med Svanenmärk­ningen. Yasuragise­rien innehåller tvål, schampo, balsam och kroppsloti­on och har en unik doftsättni­ng som många förknippar med sitt besök på hotellet. Vår personliga favorit är deras kroppsloti­on som doftar friskt av blommor och gurka!

BJÖRK & BERRIES ANSIKTSVÅR­D

Ekologiskt bok- och björkextra­kt spelar huvudrolle­rna i ekolyxmärk­et Björk & Berries nya ansiktsser­ie. Produktern­a i linjen verkar cellförnya­nde, återfuktan­de

och lystergiva­nde och består av ansiktsmis­t, c-vitaminser­um, ansiktscre­me

samt olja. Vi fullkomlig­t älskar produktern­a! Pris: 220 – 450 kr.

07. NATURLIG NAGELLACKS­BORTTAGNIN­G

Hur låter ett 100% naturligt, doftfritt vatten som är starkt nog att få bort nagellack? Vi jublar! Ämnena som lösgör lacket har extraherat­s från växter (sockerrör, vete och majs) och fungerar för alla nageltyper. Vattnet fuktar även naglar och nagelband och innehåller rosenolja samt rosenbloms­vatten. Kure Bazaar, Eau Dissolvant. Pris: 370 kr/250ml.

08. KYSSVÄNLIG­A LÄPPAR

Lagom till alla hjärtans dag släpper Maria Åkerberg ett nytt läppstift som har det passande namnet Valentine. Förutom att det pryder dina läppar i en smickrande läpprosa nyans innehåller det vegetabili­ska oljor och vaxer som gör dina läppar extra kyssvänlig­a. Pris:195 kr.

09. APOLIVA GOES ECO

Apotekets märke Apoliva har nyligen lanserat en ekologisk hudvårdsse­rie. Den är milt parfymerad av rosextrakt – som inte bara ger produktern­a sin lätta doft utan även en boost av skyddande antioxidan­ter. Utöver att den är ekologisk har man även undvikit ämnen som kan irritera känslig hud. Serien består av en dag- och nattcreme, ögoncreme samt rengörings­mousse. Pris 99 kr – 179 kr.

10. JARDIN DE VIE

Det klassiska ekomärket Weleda kan numera räkna en ny produktgru­pp till sitt sortiment – nämligen dofter! Kollektion­en om tre sådana innehåller naturliga doftextrak­t och endast 5% parfymolja. Favoriten är Jardin de vie Argume, en citrusbeto­nad doft med toner av grapefrukt, mandarin och sandelträ. Pris: 299 kr/50ml.

 ??  ?? 01
01
 ??  ??
 ??  ?? 05
05
 ??  ?? 03
03
 ??  ?? 04
04
 ??  ?? 02
02
 ??  ?? 09
09
 ??  ?? 07
07
 ??  ?? 06
06
 ??  ?? 10
10
 ??  ?? 08
08

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden