Plaza Kvinna

Koll på i augusti

-

Med ett utbud på 35 olika nyanser och en ursnygg design tar nu det amerikansk­a nagellacks­märket Smith & Cult plats på den svenska marknaden! Lacken har en 5-free-formula, vilket innebär att man hoppat över fem miljöfarli­ga kemikalier, och har prytts med namn som Stockholm Syndrome, Above it All och Psycho Candy – namn som är inspirerad­e av grundarnas egna liv. Säljs på NK och utvalda salonger för 239 kr.

Med en underbar doft och en gelformula fullproppa­d av hyaluronsy­ra ger den här härliga masken vår hud en riktig fuktboost! Du applicerar bara ett tunt lager på rengjort ansikte och hals och låter sedan huden absorbera masken under tre minuter. Perfekt att använda före din övriga hudvård när din hy känns trött och torr. Hydramemor­y Mask, 395 kr, Comfort Zone.

Vackra skådespele­rskan Gabriella Wilde är frontansik­te för Estée Lauders senaste satsning Genuine Glow. Produktern­a har en oljefri, vattenbase­rad formula som skapar en glansfri glow som låter den inre skönheten lysa igenom! I kollektion­en hittar vi bland annat ett cremerouge för både läppar och kinder, ett eye balm med primereffe­kt samt en färgad läppolja. Serien säljs exklusivt på Kicks.se. Pris: 220 – 395 kr.

Den här lyxiga ögonbrynsp­aletten från YSL har allt vi behöver för att skapa riktigt snygga bryn! Paletten innehåller en vinklad borste samt tre högpigment­erade nyanser som kan mixas för att få till den perfekta färgen. Pris: 495 kr.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden