Plaza Kvinna

LISEN SUNDBERG

-

FRILANSJOU­RNALIST När Lisen Sundberg inte lägger sheet masks och läser böcker gillar hon att resa, hångla, laga mat och dricka vin – utöver sitt jobb som stylist och skribent, såklart. På sidan 110 tar hon med oss in i städgurun Marie Kondos värld och testar hennes omtalade filosofi. Vad är ditt eget bästa tips för att göra 2017 till ett stökfritt år?

– Jag flyttar under året vilket gör en storrensni­ng helt naturlig. Jag kommer att vara helt obarmhärti­g och ska dessutom arbeta på att hålla necessären minimalist­isk. I mitt jobb drunknar man lätt i produkter eftersom man måste testa en del, men jag ska arbeta efter en in, en ut-principen för att inte behöva leva med ett överbelamr­at badrum. Vi får se hur det går. Ja, du är ju faktiskt något av en skönhetsex­pert. Vilket är ditt absolut bästa beautytips?

– Skönhet kommer inifrån, det är i alla fall jag olyckligt medveten om. Vad jag stoppar i mig och om jag stressar syns snabbt på huden, så jag försöker leva någorlunda balanserat även om det i perioder är lättare sagt än gjort. Att träna och dricka mycket grönt te gör underverk. I produktväg älskar jag enzymmaske­r som ger lyster direkt! I det här numret har vi även fokus på hållbarhet – ditt bästa tips för en mer hållbar livsstil?

– Medveten konsumtion generellt, både vad gäller mat, kläder och prylar. Jag har plagg som jag köpte för många, många år sedan som jag fortfarand­e använder och försöker att tänka långsiktig­t och kvalitet när jag handlar nya saker.

 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden