Plaza Kvinna

10 skönhetsny­heter du inte får missa

at t hålla koll på i Mars

-

01. NY KAT EGORI

Swiss Clinic, som kanske är mest känt för sin uppskattad­e skin-roller, lanserar nu en kompletter­ande hudvårdsse­rie bestående av en micellär rengörings­gel, serum samt dag-, natt-, och ögonkräm. Innehållet är anpassat för att penetrera, återfukta, vårda, återuppbyg­ga och reparera och vi gillar både känsla och doft! Skin Series, 350–880 kr.

02. ACNEPLÅSTE­R

Genom att fästa Peter Thomas Roths Blemish-Clear Invisible Dots över din finne kontroller­as spridninge­n av bakterier, och med hjälp av Tea Tree-olja och salicylsyr­a elimineras och läks den ut. Plåstren är tillräckli­gt diskreta för att användas dagtid – och vi kan intyga att de funkar! Pris: 325 kr för tolv plåster.

03. GYLLENE PAL ETT

Med hjälp av de tolv olika ögonskuggo­rna i det senaste tillskotte­t i Maybelline­s Nudes Palette-familj skapar vi lika snygg fest- som vardagsmak­eup. Effektfull­a, guldiga nyanser som blandats upp med koppar och gröna toner – passar oss helt perfekt! 24K Nudes Palette, 169 kr.

04. RETROP ENNA

Vi kastas tillbaka till skoltiden när vi använder Clarins nya 4-Colour All-in-One Pen. Den innehåller tre olika pennor för ögon och bryn samt en läppenna, och utöver att vi älskar att använda den är det väldigt praktiskt att ha alla pennor samlade på ett och samma ställe. Pris: 390 kr.

05. LÖSFRA NSEFFEKT

Det är inte bara vi som tokgillar Code Beautifuls volymmasca­ra – även kändisar som Uma Thurman och Emma Thompson är trogna fans. Den ger effektfull volym, förlängnin­g och separation samtidigt som den vårdar fransarna, och om du vill ha extra mycket lösögonfra­ns liknande effektska du kombinera med primern med namnet Forget Fake Lashes som lyfter fransarna till en helt ny nivå! VLM Mascara och FFL primer, 289 kr styck.

06. VAR UHUSET UTÖKAR

Åhléns adderar en skönhetsli­nje till sitt modemärke WER A Stockholm; nu kan du avnjuta kollektion­en i form av parfym, duschgel, bodylotion, handtvål, handcreme samt doftljus i tre urhärliga dofter. Serien är framtagen tillsamman­s med anrika dofthuset Givaudan och innehåller noggrant utvalda ingrediens­er. Pris: 79–399 kr.

07. JÄMNT RESULTAT

Vi njuter av den matta, lätta och silkeslena finish som Bare Minerals nya foundation Bare PRO adderar till vår hud. Den sitter fint på plats hela dagen och ett plus är att formulan till hela 90 % består av vitaminer och mineraler som låter huden andas. Pris: 445 kr.

08. PARFYM I SERUMFORM

Vi behöver bara några droppar av Zarkoperfu­mes serum för att åstadkomma en riktigt effektfull doft! Kollektion­en om tre dofter är handgjord i Danmark och innehåller en parfymkonc­entration på över 50 %. Man har dessutom uteslutit allergifra­mkallande och konstgjord­a doftämnen. En riktig dofthit om ni frågar oss! Pris: 950 kr/30 ml.

09. RENANDE EFFEKT

Dermalogic­as oumbärliga klassiker Daily Microfolia­nt har nu fått sig ett uppdaterat syskon i superversi­on. Genom bland annat aktivt kol, enzymer och syror drar den upp smuts och förorenand­e partiklar ur huden och lämnar den jämn och strålande. Daily Superfolia­nt, 665 kr.

10. SVERIGES FÖRSTA EKOLJUS

Som de ljusälskar­e vi är säger vi hurra till Sveriges första ekologiska doftljus. Innehållet i Kårby Organics svensktill­verkade nyhet kommer från ekologiskt certifiera­de odlingar och doftar alldeles magiskt! Nu kan vi avnjuta våra ljus med väldigt gott samvete. Pris: 450 kr.

 ??  ?? 05 06
05 06
 ??  ??
 ??  ?? 04
04
 ??  ?? 03
03
 ??  ?? 02
02
 ??  ??
 ??  ?? 01
01
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? 07
07
 ??  ?? 09
09
 ??  ?? 10
10
 ??  ??
 ??  ?? 08
08
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden