Plaza Kvinna

HELENA JOHNSsON

-

MODE- & SKÖNHETSAS­SISTENT Helena Johnssons passion för skönhet, mode och hälsa väcktes redan under uppväxten i Varberg. I det här numret har hon bland annat valt ut smyckena på sidan 35, men även skönhetsde­len tar upp mycket av hennes tid i rollen som hudterapeu­t. Vilka livsstilsv­al kan hjälpa en till vacker hud?

– Det är verkligen sant som man säger: att skönhet kommer inifrån. Jag tror att det är viktigt att hitta balansen mellan en sund livsstil och en hudvårdsru­tin som är anpassad efter just din hud. Fukt och solskyddsf­aktor kommer man långt med för en frisk och vacker hud. Vilka är de vanligaste misstagen folk gör när det kommer till hud och skönhet?

– När det kommer till huden är det att allting ska gå så fort. Ibland får man ha lite tålamod – quickfix är inte alltid bästa metoden. Och igen: SPF – året runt! När huden mår bra blir det också enklare med skönhetsru­tinen; framhäv dina drag istället för att täcka och dölja. Tre skönhetspr­odukter du inte kan leva utan i vår och sommar?

– Jag älskar att jobba med lyster och en favorit är Eye Gloss Smudger från YSL. Andra favoritpro­dukter är Skin Rise Bionic Pads från Exuviance och Instant Light Natural Lip Perfector från Clarins, gärna i en ljus rosa nyans till sommaren.

 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden